Snap
  • Baby
  • Kind
  • Babyspullen
  • Fashion

FASHION EXPERT: 6 tips om efficiënter te shoppen

Wat is het toch heerlijk om kleding voor je kinderen te kopen. Ik heb in mijn leven nog nóóit iemand gezien of gehoord, die dat niet vond. Vaak is shoppen pure ontspanning, maar soms kan het ook knap lastig zijn. Je vindt niet wat je zoekt of je twijfelt over de kleur en de maat, zéker wanneer er dringend iets gekocht moet worden.

De tips die ik je nu ga geven klinken stuk voor stuk heel logisch, maar in de praktijk zie ik veel moeders die ze vergeten toe te passen. Hopelijk heb je wat aan mijn tips en zul je vanaf nu nog beter én sneller slagen.

  1. Spit de kledingkast een paar keer per jaar goed uit en check wat er weg kan en wat niet. Misschien zit er kleding tussen waarvan de maat nu wél goed is. Het zou zonde zijn als dit ongedragen blijft, je hebt ‘t niet voor niets op de groei gekocht.

  2. Probeer tijdens het uitspitten nieuwe combi’s te maken en bedenk wat er mist. Denk daarbij ook in maten en kleuren. Misschien is het niet je meest favoriete klusje, maar je zult zien dat je hierna efficiënter zult shoppen en beter zult slagen.

  3. Denk tijdens het shoppen iets verder dan die leuke broek of dat leuke t-shirt. Denk in setjes en in kleuren. Je investeert misschien iets meer, maar als het daardoor vaker gedragen wordt is dat ook wat waard.

  4. Ben je opzoek naar een nieuwe broek? Neem een ‘oude’ mee naar de winkel en leg deze op een nieuwe. Zo weet je zeker dat je de goede maat en het juiste model gaat aanschaffen.

  5. Neem de stof of het kledingstuk mee waar je iets bij wilt kopen. In de winkel kun je beter zien of iets wel of niet bij elkaar past, dan in je hoofd.

  6. De pasvorm van merken ligt redelijk vast. Bedenk en onthoud welke merken je wel of niet goed vindt vallen qua pasvorm. Mis je nog een tip? Voel je vrij om te reageren!

1 jaar geleden

Ik begon een paar weken geleden wat vreemd gedrag van mijn man op te merken en ik kwam erachter dat mijn man met iemand omgaat. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij niet eens terug voor ongeveer 2-3 dagen. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Ik nam contact met hem op en hij beloofde me te helpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed alles wat hij me vroeg en net als Rodica's geval heb ik resultaat. Hij begon alles op te biechten wat hij had gedaan en vroeg me om hem een tweede kans te geven om het goed te maken. Allemaal dankzij dr. Ilekhojie, mijn man is nu liefdevoller en verantwoordelijker. Neem contact op met Dr. Ilekhojie met deze contacten Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

10 jaar geleden

Goed idee.. Maar nu houd ik nog steeds van kleurige kleding en vind ik het lastig wat wel en niet bij elkaar past