Snap
  • Baby
  • moe
  • #wachtenduurtlang
  • Proberentegenieten
  • Onbegrepenvoelen

3.5 maand

De tijd vliegt voorbij. Met 5 kids merk je niet hoe snel het gaat. 

Inmiddels zijn er weer röntgenfotos gemaakt van zijn schouderblad en elleboog. Schouderblad was in orde alleen vanaf zijn sleutelbeen tot aan zijn " handje " zijn meerdere afwijkingen gevonden zo kan hij ook zijn arm niet volledig strekken. Zijn ogen zijn nogmaals na gekeken bij oogheelkunde maar er was geen staar te zien zei de arts. Vond het raar is nooit wat over gezegd maar heb er verder ook niet na gevraagd.

Liam is een lachebekkie lacht de hele dag. Is ook zo lief alleen groeit niet hard hij was 12 april 3112 vandaag 4910gr maar geef nu de borstvoeding volledig op verzoek en niet meer  om de 2 a 3 uur.

Doordat er meerdere afwijkingen zijn moeten we met hem naar Nijmegen ziekenhuis maar zit nog steeds op afspraak te wachten dit gaat via de kinderarts van  het ziekenhuis ons ziekenhuis is er niet zo op gespecialiseerd als Nijmegen dus we wachten af.

Niemand begrijpt hoe je je voelt en zegt valt wel mee hij weet niet beter maar voor mij als moeder is het moeilijk te begrijpen dat hij zo is geboren en zijn broers en zussen wel 2 normale handen hebben.

Volwassen mensen maken opmerkingen over zijn " handje " en ik heb de kracht er niet meer voor om er iets over te zeggen.

En nu deed zijn papa het zelfde zeggen was met stomheid geslagen heeft hij het niet door dat dit mij zeer doet?

3 jaar geleden

Als volwassen mannen opmerkingen maken wat je niet aan hoort te denken bij een baby kan ik wel boos worden en dan vooral omdat het seks relaterende opmerkingen zijn. 😭 en als papa hoor je dit al helemaal niet te doen

3 jaar geleden

Zijn handje hoort bij hem, accepteer dat hij dit heeft, dan kan je bepaalde opmerkingen ook beter handelen. Pesten mag niet, maar andere kinderen zullen ook opmerken dat het bij hem anders is. Daar kan je beter heel rustig onder blijven en relaxt.