Snap
  • Baby
  • MOMBLOG
  • drieling
  • Triplets
  • drielingmama

26 jaar en moeder van een drieling!

Ik ben Graziella, inmiddels 27 jaar en mama van een meisjes drieling. Samen met mijn vriend Alex, de drieling en onze huisdieren wonen wij in Monnickendam.

Vijf maanden geleden ben ik bevallen van een gezonde drieling. Het was zwangerschap vol hoogte en diepte punten, met onze drieling meiden als groot hoogte punt. 

In mijn blog's vind je van alles over mijn meiden, maar ook wil ik nog een hoop vertellen over de zwangerschap en bevalling. Ik schrijf hoe ik praat, en ik ben super nuchter dit lees je terug in mijn blog's. Ik vind het super leuk om jullie mee te nemen in mijn bizarre, gekke, en vooral baby drukke leven.

Toen ik vorig jaar hoorde dat er drie meisjes in mijn buik groeide kreeg ik de shock van mijn leven. Vanaf dat moment werd ons leven een chaos en dat gaat het altijd blijven, maar wel op een té leuke manier! Liefde keer drie, humor keer drie, tandjes keer drie arghh, drukte keer drie, pubers keer drie! Wij gaan het allemaal mee maken. 

Liefs,

Graziella

Live is a roller coaster. You can either scream every time you hit a bump or you can throw your hands up in the air and enjoy it!