Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

25% Korting op fotoalbum & kalender bij Happyalbum

Ergens mis ik de tijd vóór digitalisering. De tijd dat je met een gewone camera met een filmrolletje op pad ging en maar hoopte dat alle foto's gelukt waren. De tijd dat je foto's standaard afgedrukt werden en je deze leuk kon inplakken. Op de een of andere manier werden herinneringen zo tastbaar gemaakt. Tegenwoordig heb je een mapje op je desktop staan en kan je er doorheen bladeren met een klik op je muisknop.

Aan de andere kant brengt deze digitale wereld ons ook veel moois. Konden we vroeger alleen de foto's inplakken in een mooi fotoalbum, nu  kunnen we er van alles mee. Fotoalbums, bekers, t-shirts, lunchboxen, schilderijen, de foto's kunnen overal op gedrukt worden! En dat allemaal met een leuk fotootje genomen met je digitale camera.

Al je mooie momenten worden op deze manier vereeuwigd. Vooral nu met deze sneeuw, leuke foto's van je kleine naast een grote sneeuwpop. Met een muts op zijn hoofd en een sjaal om zijn snoet. Schattiger kan haast niet. Het is ook voor je kleine leuk voor later, ik pak nog steeds af en toe mijn ouderwetse foto boek er bij om mezelf er weer aan die goeie oude tijd te herinneren.

Happyalbum.nl is een site waar je allerlei dingen kan laten bedrukken met een foto. Je kan zelfs hele fotoalbums laten afdrukken op echt fotopapier! Naast fotoalbums hebben ze dus ook broodtrommels, foto's op linnen, kalenders, wenskaarten en posters.

Tot en met 29 februari geven zijn 25% korting op alle fotoboeken en fotokalenders! Je hoeft alleen maar de volgende code bij je bestelling te vermelden:  HAYFMDE3

Dit is de kans om al je mooie herinneringen vast te laten leggen!!