Snap
  • Baby
  • Trouwen
  • Zwanger
  • zwangerschapstesten
  • Relatie

2 jaar geleden leerde ik je kennen..

Twee jaar geleden leerde ik je kennen. Mei 2021. Wat gaat de tijd snel

Het lijkt als de dag van gisteren. Via de app Happn. Ik had de hoop op een nieuwe liefde na veel ellende bijna opgegeven tot dat een vriendin zei dat ik de app Happn eens moest downloaden op mijn telefoon. Zo gedaan en opeens was Dennis daar. Vele gesprekken volgde. Ik was nog een beetje voorzichtig want dit was mijn eerste keer op een online app. Op Instagram raakte we verder aan de praat en na 4 weken alleen maar online kletsen spraken we af. Het klikte net zoals dat het online deed. 


Het klikte zelfs zo goed dat we een maand later al een relatie hadden en in juli 2021 ging Dennis op zijn knieën niet wetende dat ik toen al een maand zwanger was. Daarna zijn we een paar dagen samen op vakantie gegaan. We vonden dat we de prille relatie toch een beetje moesten testen. Onze tweede date was overigens naar een woonwinkel. Maar alles bleef goed gaan en we vertelde onze families dat we zwanger waren. 


Zij waren in eerste instantie niet zo heel blij met al het nieuws en het ging voor hun veels te snel. Maar wij vonden dat we elkaar soulmate hadden gevonden. 


In maart 2022 werd onze zoon Finn geboren en op 18 juli 2022 zijn wij getrouwd voor het stadhuis.