Snap
  • Baby
  • babykamer
  • Levenalsmama
  • Idee
  • Hartendief
  • Gewoonsteffie

2 babykamers in huis

Iets meer dan een jaar na elkaar.

Yes! Eindelijk hij is af: de tweede babykamer in huis. hoe nuchter en makkelijk ik als persoon ben. Het is fijn dat het weer allemaal gereed staat, de laatste weken worden misschien toch weer wat zwaarder. 

Vorig jaar mocht ik bevallen van een meisje op 30 Augustus, een enorme verrassing want ik was er bijna zeker van dat het een jongen zou worden ondanks we het geslacht niet wilde weten.

Nu ben ik begin Oktober uitgerekend, nog zo’n 8 weken te gaan. Geslacht weer onbekend, nu denk ik een meisje maar goed ik weet dat mijn instinct middels er flink naast kan zitten. Iets meer kwaaltjes de 2e keer maar het schijnt dat eigenlijk iedereen dit ervaart heb ik me laten vertellen. Toch mag ik nog steeds niet klagen, ik vlieg er doorheen. Misschien ook omdat Celine eind deze maand haar 1e verjaardag mag vieren en ik me handjes vol heb aan dit leuke kind. Ze kruipt, wilt het liefst een hele dag staan en stopt echt alles in haar mond. Oppassen geblazen. 

Hoe ver was jij in je zwangerschap toen het kamertje gereed stond?

Snap

X Steffie @gewoonsteffie

Snap
4 jaar geleden

Ah top! Het is echt supermooi!

4 jaar geleden

Het is behang, maar echt super easy te plakken! Alles komt van hartendief af ?

4 jaar geleden

Leuk om de foto's te zien! Onze jongens schelen 1 jaar en 4 dagen dus wij hadden (en hebben) ook 2 babykamers. In ons oude huis hadden we op zolder een babykamer met ledikant, commode en kledingkast, maar Jesse sliep in zijn wieg op onze kamer tot we gingen verhuizen. Een witte ladekast die er toch al stond diende perfect als commode. We verhuisden in januari, toen kreeg Jesse het ledikant, de commode en kledingkast op zijn eigen kamer. De andere kamer hebben we direct geschilderd en geverfd. De wieg en de ladekast uit onze oude slaapkamer hebben we meteen neergezet in de babykamer, dus de basis stond al toen ik nog maar een week of 18 zwanger was. Het inrichten van de inbouwkast en de commode kwam later, steeds een klein beetje ;)

4 jaar geleden

Wauw, mooi die bomen sterren en haas!! Is dat een sticker of heb je laten verven?