Snap
  • Baby
  • twins
  • vera
  • 1steverjaardag
  • dreumesen
  • Boaz

1ste verjaardag van de tweeling

1 jaar geleden mochten wij ons om 9 uur in het ziekenhuis melden. Eerst wat enkele onderzoeken en daarna werd de inleiding gestart. Om 13.42 na 1 perswee werd onze Boaz geboren.💙 Je werd bij me gelegd wat een bijzonder en een uniek moment is. Ondertussen dat jij bij mij lag waren er 2 verloskundige en 1 gynaecoloog in de kamer. Baby 2 wilde niet zakken en bleef boven in mijn buik liggen. Naar enkele minuten van drukken op mijn buik om baby 2 te laten dalen. Werd alles in paniek afgekoppeld werd Boaz bij een verpleegkundige in de couveuse gelegd, en moesten wij naar het OK. Haar hartslag daalde zorgwekkend naar beneden. Eenmaal op het OK voor dat ik in slaap werd gebracht zei ik tegen de verpleegkundige zeg tegen mijn partner dat ze de naam van me moeder krijgt. 

Om 14.06 ben jij geboren Vera. ❤️Je kreeg gelijk even zuurstof en naar 10 seconde ademde je goed zelf. Toen ik bij kwam lag je in de armen van papa en werden wij aan elkaar voorgesteld. 

Je werd in mijn armen gelegd en werden we vanuit het OK terugbracht naar de kamer waar we herenigd werden met je broertje. Dat moment net als bij jullie broers is magisch. Mijn hart overstroomde van liefde en ons avontuur als papa en mama van 4 kinderen begon die dag. Na 2 dagen ziekenhuis mochten we na huis. Wat zaten wij op die roze wolk. Maar halverwege die week werden wij van die wolk afgegooid. Met Boaz ging het slecht, Boaz kon zijn temperatuur niet goed regelen en wilde niet eten. De cruciale 24 begonnen voor dat je werd opgenomen. Wat hebben wij gevochten om jou goed te laten eten en warm te houden. (zo dankbaar voor de kraamhulp die ons zo hebben bijgestaan en zo in ons geloofde💞) 

Daarna ging het alleen maar bergopwaarts. 

Onze baby's worden vandaag dreumessen. Er veranderd niet zo veel, alleen dat kleine woordje dat stemt mij een beetje verdrietig. 

1ste jaar van mijn laatste kindjes zijn voorbij. het is loslaten en een fase die voorbij is. 

Het 1ste jaar was 2x zo mooi, heftig, geweldig, uniek,..... En 2x alle geluksmomenten tegelijk meemaken. 

Ik ben me bewust dankbaar voor alle momenten die geweest zijn. Zelfs de nachten waarin mama maar 3 a 4 uur slaapt. Ook besef ik heel goed dat er nog mooie fases gaan komen. 

💙🥳🎉Gefeliciteerd Boaz en Vera met jullie verjaardag.🎉🥳❤️