Snap
  • Baby

18. wat gaat de tijd toch snel....

kan me nog herinneren dat ik zei tegen mijn partner en ouders we gaan proberen voor een kindje....

....als ik dan voor mijn 30e zwanger ben ben ik erg blij. nu ben ik een dikke week geleden, 30 geworden en ik deed 's ochtends mijn ogen open kijkt mijn lieverd mij zo lief aan met zijn mooie lach daar smelt je toch van. 

30 jaar en een kindje wat bijna 1 jaar word (29-12-2015), veel dingen zijn veranderd. 
Nathan slaapt nu 1 keer per dag van 12 tot 14-14.30 en dan van 20.30 tot 19.30 wel vaak bij ons in bed (als het meezit de 2de helft, nu die ziek is (geweest) soms gaat 1 van ons al vroeg met hem samen naar bed). hij is afgelopen weekend goed ziek geweest (temp 39.7) en nu nog flink verkouden dus hopelijk wordt dat ook weer beter. hij zit ook allemaal aan zijn oortje te duwen en trekken zag ik gisteren.
Als dat vandaag bij oma nog zo is maar even naar de huisarts omdat ze zeggen dat dit kan duiden op oorontsteking, dus ff checken. Maar hij heeft nu geen koorts meer,...mmmm kan dat???

Vandaag moet ik werken, een zeldzame ochtenddienst 7.30-14.00, voor mij ideaal al die korte avonddienstjes(16.30-19.30) daar baal ik wel van maar waarschijnlijk volgend jaar helemaal geen uren meer, zo verschrikkelijk al die bezuinigingen in het verpleegtehuis.
Nathan heeft vandaag omadag, dan gaat mijn moeder met haar beste vriendin en de 2 klein zoontjes iets leuks doen.

Maar goed Nathan wordt over 1.5 maand alweer 1 jaar oud, wat snel gaat dat toch. en inderdaad baby dat is die al even niet meer. Hij staat stevig en loopt langs de bank en tafel af, wil steeds meer zelf doen,de box hebben we hier opgeruimd dat vond ik toch wel even zo'n dingetje van oke nou is mijn baby echt weg.

nog veel leuke dagen in het vooruitzicht, sinterklaas, kerst en zijn verjaardag....
nu moet ik gaan werken have fun today Oma, Nelleke, Vince en Nathan!!!