Snap
  • Baby
  • Babyspullen

10x Kerstproof babyoutfits

Ook de kleintjes mogen er natuurlijk best een beetje feestelijk uitzien met Kerst. Inspiratie voor een Kerst-proof babyoutfit vind je hier.

Sinterklaas is inmiddels het land uit en dat betekent: bijna Kerst! De kerstboom staat opgetuigd in onze woonkamer en de eerste kerstliedjes rollen over de speakers. De kerststemming zit er bij ons dus al aardig in. Natuurlijk krijgt niet alleen ons huis een kerst make-over, ook Sam heeft al twee Kerst-proof outfits in zijn kast hangen. Zoek jij nog een leuke, feestelijke outfit voor jouw mini, maar ben je ook zoekende naar inspiratie? Kijk dan hier voor wat leuke ideetjes en tips.

  1. Was het eerst iets dat alleen in Bridget Jones’ Diary kon (of eigenlijk kon het toen juist niet), nu is hij niet meer weg te denken: de foute kersttrui. En jouw mini kan natuurlijk niet achterblijven! Dit schattige exemplaar is van Primark. €9,00.
  2. Zie je een lekkere warme trui wel zitten, maar hoeft het van jou niet zo fout? Wat dacht je dan van dit grijze exemplaar met witte kerstboom van Zara? Zeker feestelijk maar wel een stuk subtieler. €21,95.
  3. Deze vrolijke trui met speelgoedprint doet mij even terugdenken aan die heerlijk foute Amerikaanse kerstfilms van vroeger. € 12,99 bij H&M.
  4. In plaats van een hele Kerstoutfit liever een Kerstaccessoire? Wat dacht je van dit schattige rendiermutsje? Ze hebben er ook bijpassende slofjes bij. Muts €7,00 en slofjes €8,00, beiden van Next.
  5. Wat is er nu feestelijker dan een vlinderdas? Een rode vlinderdas! €3,99 bij H&M.
  6. ‘Ho, Ho, Ho, Merry Christmas!’ Dit Santa rompertje van Duf&Droog brengt je gegarandeerd in een Kerststemming. Prijs op aanvraag.
  7. Het merk Hola Pequeñoheeft een hele nieuwe lijn ontwikkeld, speciaal voor de feestdagen. Bijvoorbeeld dit grijze t-shirt met kerstbomenprint. €21,95.
  8. Wil je jouw mini omtoveren tot een kleine Kerstman? Dan kan een Kerstmuts niet ontbreken! €5,95 Bij Zara.
  9. Een smoking voor baby’s? Het bestaat! In een romperversie dan. Smoking hot! Helemaal als papa een matching outfit aantrekt. €9,99 bij H&M.
  10. Het super leuke merk Lucky no. 7 heeft afgelopen week nieuwe kleding gelanceerd: de Winter Wonderland collectie. Een van mijn favorieten uit deze collectie is een boxpakje met sneeuwvlokken. Heerlijk winters! €39,95.

Weet jij al wat je jouw mini aan gaat doen met de Kerstdagen?

8 jaar geleden

Super leuk allemaal! Wij hebben een leuke kerst trui van de primark (gingerbreadman), maar die is gewoon leuk voor 'normaal' haha, een 'foute' kerst jurk met bijpassende muts hihi en twee (zelfgemaakte) tutu's.. die gaan we nog combineren met iets leuks :D

8 jaar geleden

Geweldig mooi! Ik heb een mooie rode kerstjurk voor mijn dochter. ;) Ik kan niet wachten tot de kerst!

8 jaar geleden

Ja doen hoor. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Je bent lekker creatief bezig in ieder geval!

8 jaar geleden

Lekker meisjesachtig en over de top. Heerlijk! En zo schattig dat je man ook iets uitgekozen heeft. Dat had de mijne ook. Ik heb voor eerste Kerstdag een heerlijk foute kersttrui gekocht samen met mijn moeder en een week later kwam mijn man ineens zelf met dat smoking rompertje thuis. Ik vond het zo schattig dat hij dat zelf uitgekozen had!