Snap
  • ontwikkeling
  • spelen
  • speelkleed

10x de leukste stijlvolle speelkleden!

Speelplezier voor je kind én een leuke toevoeging aan je interieur :)

Wanneer je kind een paar maanden oud is en meer om zich heen gaat kijken, is het leuk om een speelkleed aan te schaffen. Je kleine kijkt zijn ogen uit én werkt ondertussen aan zijn ontwikkeling. Speelkleden met felle kleuren zijn hartstikke leuk voor je kind, maar het oog wil af en toe ook wat!

Waar vind je een leuk speelkleed dat er ook nog een beetje mooi uitziet? Wij hebben de 10 leukste stijlvolle speelkleden op een rij gezet! Extra voordeel: je bestelt ze nu mét korting. Van welke ben jij fan?

1. Little Goose

Jouw kindje kan veilig liggen, spelen en kruipen in de box of op de grond op dit heerlijke speel- en boxkleed van Little DutchOp dit zachte, gewatteerde boxkleed bevinden baby’s zich bij de boerensloot op het platteland. Omringd door Little Goose en zijn vriendjes, zullen ze zich niet gauw vervelen. Er valt veel te beleven met de verschillende materialen en activiteiten, zoals een spiegeltje, rammelaar, knisper en verstopte speeltjes. Ideaal voor in de box of om mee te nemen op reis. 

> Bekijk hier

Snap

2. Velvet speelnest

Dit speelnest van Moje in caramelkleur is niet alleen superzacht, maar ook ontzettend handig. Je baby kan hier heerlijk comfortabel op spelen zonder steeds van het kleed af te kruipen. Voor je peuter is het ideaal dat het speelgoed niet alle kanten op rolt. Voor jou staat het speelnest super hip bij je interieur of lekker knus met een bijpassende ballenbak!

Het matras is 4 centimeter dik en de hoes kan gewassen worden op maximaal 30 graden, handig!

> Bekijk hier 

Snap

3. Babygym met lief printje

Laat je kindje ontdekken en spelen op deze speelmat met bogen Konges Slojd, een prachtig Deens merk dat garant staat voor kwaliteit, functionaliteit en minimalisme. Deze babygym met speelmat en bogen kun je zelf aanvullen met speeltjes waar je kindje enthousiast van wordt. De mat is maar liefst 90cm bij 90cm groot en bevat 2 bogen waar je 8 speeltjes aan kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan een spiegeltje of een knisperend figuurtje. 

> Bekijk hier

Snap

4. Foam speelmat

De populaire foam speelmatten van That’s Mine zijn er nu ook in het vierkant. De speelmat past in elk huis en geeft een moderne en stijlvolle uitstraling. De perfecte mat voor jouw baby om op te spelen of liggen. Bij het oefenen en rollen op de grond zorgt de speelmat voor een comfortabele speelruimte. Het product heeft een zacht, schokbestendig en comfortabel oppervlak, dat gemaakt is van geschuimd ethyleenvinylacetaat (EVA). EVA wordt beschouwd als een veilig alternatief voor PVC. Het speelkleed is eenvoudig af te vegen en is er in vier mooie kleuren. De mat is CE-gemarkeerd, getest en goedgekeurd in overeenstemming met de Europese normen voor de veiligheid van speelgoed - EN71.

> Bekijk hier

Snap

5. Racebaan

Ben jij als eerste bij de finish? Dit zachte speelkleed van Konges Slojd heeft een racebaan. Plaats je auto na het racen in zijn de garage. Het kleed bevat vier zakjes waarin je de auto kunt opbergen. Perfect voor in de kinderkamer of in een speelhoek! Je kunt het speelkleed wassen op maximaal 30 graden.

> Bekijk hier

Snap

6. Safari

Urenlang speelplezier met dit safari kleed van Liewood. De speeldeken zorgt voor nieuwsgierigheid en de ontwikkeling van de motorische zintuigen van je kleintje. De bekende Liewood figuurtjes op het speelkleed zijn knisperig, zacht en bevatten kleine flapjes bij de oren en voetjes. Een perfect deken met een zachte vulling, perfect voor het ontdekken op de buik!

> Bekijk hier

Snap

7. Schelp

Let's play! Laat je kindje ontdekken en spelen op deze stijlvolle en zachte speelmat van het merk Moi Mili. Wanneer je kindje kan rollen, kruipen en de wereld wil gaan ontdekken, is het fijn als dat op een zachte ondergrond kan. Dit kleed in schelpenvorm zorgt voor een warme en zachte ondergrond tijdens het spelen. Leg het speelkleed onder de babygym, buiten in het gras tijdens een mooie lentedag of combineer het kleed met kussens voor de ultieme relax-hoek!

Het kleed is omkeerbaar en gemaakt van natuurlijk katoen. Het speelkleed kan gewassen worden tot maximaal 30 graden.

> Bekijk hier

Snap

8. Speelmatras

Weer zo'n fijn veelzijdig product! Dit multifunctionele matras van Liewood kan gebruikt worden als ligbed, speelmat of als tijdelijk bed voor logeerpartijtjes. Hij is gemakkelijk op te rollen en op te bergen dankzij de katoenen tapes. Het matras is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een 100% polyester vulling.

> Bekijk hier

Snap

9. Babygym Sea Friends

Je kindje kan comfortabel liggen en spelen op dit speelkleed mét babygym van Done by Deer. De gym heeft veel zintuiglijke activiteiten en stimulerende eigenschappen. De vin kun je gebruiken voor tummy time! Ontdek het kreukelgeluid van Jelly en hoor het zachte belletje van Wally rinkelen. Onder de vin vind je een klein visvriendje. Verplaats het speelgoed en de spiegel gemakkelijk rond de bogen voor extra uitdagingen! Kortom: uren speelplezier gegarandeerd op deze zachte zeester. 

> Bekijk hier

Snap

10. Nijntje!

Dit gewatteerde boxkleed van Little Dutch met Nijntje stimuleert de zintuigen van je kindje dankzij de verschillende texturen en activiteiten. Er valt zo veel te ontdekken en zien. De bloemblaadjes maken knisperende geluidjes, achter de zon schuilt een spiegeltje, de wolkjes bevatten een heerlijk zachte teddy stof en er zijn diverse labels te ontdekken. Ook zit er een bijtring aan het boxkleed bevestigd. En vergeet Nijntje met haar bloemige outfit en rammelende ring met kraaltjes niet!

> Bekijk hier

Snap

Wil je nog meer stijlvolle speelkleden bekijken? Klik dan hier. 

Leestip: 3x de leukste gratis zwangerschapsboxen!

1 jaar geleden

ZAP

1 jaar geleden

Te leuk!

Love it!