Snap

Zo wordt vitamines innemen een feestje!

#yummygums

Wist jij dat gezond eten en daarmee voldoende vitamines binnen krijgen onwijs moeilijk is? Maar 16% van de Nederlandse gezinnen krijgt elke dag voldoende vitamines binnen! (bron: voedingscentrum). Supplementen zoals vitamine D, C en B12 helpen een handje mee, maar jouw kids zitten vast niet te wachten op die enorme pillenpot elke dag. En zeg nou zelf; jij toch ook niet? Yummygums maakt het innemen van vitamines een stuk makkelijker voor jou en je kindjes! De Multi+ gummies van Yummygums neem je in als een snoepje,  smaken naar kers-framboos, en zijn ook nog eens vegan! Zo maak je van het innemen van je vitamines écht een feestje! 

Als jij en je kindjes het innemen van pillen niet zo'n succes vinden, wat kun je dan beter doen dan de pillen vervangen voor een snoepje? Jullie krijgen zo elke dag genoeg vitamines binnen én het wordt jullie een stuk makkelijker gemaakt, want niemand heeft zin in een strijd om het nemen van vitamines, toch?

Snoepen om gezond te blijven

Snoepen om gezond te blijven, dat klinkt een beetje gek, maar met Yummygums Multi+ kan het! In een gummie zitten namelijk 17 verschillende vitamines die zijn samengesteld om de belangrijkste vitamines, zoals C, D en B12, hoog te doseren. De gummies zijn daarnaast ook vegan, bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zijn vrij van gluten, soja, noten en andere allergenen.  En... Wist je dat 4 gummies dezelfde hoeveelheid suiker bevatten als één hapje banaan? 

Het innemen van Multi+ gummies is dus: 

Lekker, want het smaakt als een snoepje;Makkelijk, want je vergeet het niet én je hoeft er geen water bij in te nemen;Goed, omdat je voldoende vitamines binnenkrijgt!

Benieuwd hoeveel 'snoepjes' jullie per dag kunnen innemen? De inname hoeveelheid voor volwassenen is maximaal 4 gummies per dag, voor kinderen is dat maximaal 2 gummies per dag. 

Het leuke is dat jij helemaal zelf kunt bepalen wanneer jij dat doet! Ga jij voor verschillende momenten op een dag? Eentje bij het ontbijt bijvoorbeeld, twee bij de lunch en eentje na het avondeten? Of neem jij liever 4 gummies op hetzelfde moment? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Voor je kinderen is het ook leuk om bijvoorbeeld een gummie mee te nemen in de broodtrommel naar school en om nog een gummie in te nemen na school, als treat! 

Kortom, het binnenkrijgen van voldoende vitamines wordt met Yummygums en stuk makkelijker, leuker en lekkerder. Ben jij er klaar voor om van het vitamine-innamemoment een feestje te maken? Neem dan hier alvast een kijkje op de website van Yummygums! Extra leuk: je krijgt nu 20% korting!

Snap

Niet alleen Multi+

Los van de Multi+ gummies voor het hele gezin, heeft Yummygums ook nog andere soorten gummies: 

Hair & Beauty: hierin zitten alle belangrijke beauty vitamines voor haar, huid en nagels, zoals Biotine, Selenium en bamboe extract. Biotine ondersteunt je haargroei en houdt je haar sterk en glanzend, Selenium ondersteunt de conditie van je haar en is goed voor je nagels en het bamboe extract is een natuurlijke, rijke bron van SiliciumMommy: dit is een speciale zwangerschapsformule voor vrouwen met een kinderwens, tijdens en/of na de zwangerschap. Hierin zit Foliumzuur en vitamine D3. Deze ingrediënten dragen bij aan de groei van je baby tijdens je zwangerschap, het versterken van de botten van je baby en de vorming van de placenta. 

Snap

Wil jij het innemen van vitamines ook iets maken om naar uit te kijken? De verschillende gummies koop je op de website van Yummygums

2 jaar geleden

Ikzelf vind ze heerlijk, mijn kids iets minder maar wordt elke dag gebruikt hier!

2 jaar geleden

Heel veel sterkte bij jullie verlies ik heb dit 22 jaar geleden ook mee gemaakt zoontje begraven ❤

2 jaar geleden

Wat gaaf!!! Zo gaan kids het vanzelf leuk vinden om vitamines in te neme 👍