Snap
  • Voeding
  • afvallen
  • test
  • jasperalblas
  • resultaten

Gezond afvallen met Jasper Alblas

Jasperalblas.nl geeft gezond, wetenschappelijk onderbouwd afval advies van goede kwaliteit. In plaats van te vertellen wat allemaal niet mag tijdens het afvallen, focust Jasperalblas.nl zich op de positieve benadering van gezond eten en legt hij uit wat allemaal wél mogelijk is. Wie wordt daar niet blij van?

Deze positieve benadering heeft als gevolg dat mensen vanzelf gaan afvallen, meer energie ervaren en beter in hun vel gaan zitten!

Naast dat ze bij Jasperalblas.nl mensen begeleiden in het verbeteren van hun voedingspatroon en hun relatie met eten, helpen ze ook door middel van programma's en coaching om het contact met hun lichaam te herstellen. Wij vroegen zes moeders om Jasperalblas te testen en een eerlijke mening te geven. 

Wat is er getest?

De testmoeders hebben het Afslank Pro Pakket getest. De eerste 10 dagen volgden ze het kickstart programma van het Smoothie Afslank Programma (SAP). Na dag 7 konden ze contact opnemen met een voedingsdeskundige van Jasperablas.nl voor advies. Daar werd naar de eigen specifieke situatie gekeken en vervolgens werd er in overleg bepaald wat de vervolgstappen werden.

De gerechten zijn niet alleen gezond, ze zijn ook nog eens lekker

Benieuwd wat ze ervan vonden? De resultaten lees je hier