Snap
  • Relatie
  • liefde
  • romantiek

VALENTIJN: 9x eigenschappen die de ideale man moet bezitten

Welke eigenschappen moet een man absoluut bezitten? Wij vertellen het je!

1. Vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor een goede relatie. Voordat je je echt settelt, onderzoek of je vriend wel echt te vertrouwen is! 

2. Humor

Wat als jij en je partner over de 70 zijn, een kunstgebit en heel veel rimpels hebben en het huis niet meer kunnen verlaten zonder rollator? De oplossing? Humor! Zorg dat je altijd kunt lachen en lol kunt maken met je partner, dan zit het wel goed. 

3. Goed kunnen luisteren

Wanneer je een slechte dag op werk hebt gehad, ruzie hebt met je beste vriendin of moeder, of je gewoon even zin hebt om te klagen, is een vriend met een luisterend oor alles wat je nodig hebt. 

4. Gemanierd

Je wil natuurlijk dat je nieuwe vriend meteen een goede eerste indruk maakt bij je allerbeste vrienden en je familie! Zorg dat je een man aan de haak slaat die goed gemanierd is. Die een bloemetje voor je moeder meeneemt de eerste keer, bijvoorbeeld. 

5. Lief zijn

Wanneer je met koorts en een snotneus op je bed ligt en geen zin hebt om te douchen, is het heerlijk dat je lieve vriend af en toe een kopje thee naar de slaapkamer komt brengen. Het maakt hem namelijk niet uit hoe je eruit ziet, want hij houdt van je zoals je bent. 

6. Sociaal

Een man die behulpzaam is en geïnteresseerd in anderen, is een goede levenspartner en waarschijnlijk ook een goede vader. It's a keeper!

7. Romantisch

Zomaar een bloemetje of een verrassingsetentje omdat hij gewoon even zin heeft om je lekker te verwennen. Altijd fijn!

8. Zelfverzekerd

Een man die niet bang is voor het onbekende, om op mensen af te stappen en zeker van zijn zaak is, is super aantrekkelijk! Dus, snel opzoek naar een zelfverzekerde man! 

9. Goed kunnen koken

Wanneer je écht even geen zin hebt om te koken en overweegt om iets te bestellen, hoe fijn is het dat je vriend een gezonde en ook nog eens lekkere maaltijd voor je kookt?

Een goed uiterlijk is natuurlijk ook niet onbelangrijk... Welke eigenschappen moet een man volgens jou hebben? Laat het ons weten!