Snap
  • Relatie
  • bedrog
  • #rouwen

Red flags

You don't see the frame when you are in the picture.

Je kan iemand niet verplichten om van je te houden. En zelfs al zou je dat kunnen dan zou ik het niet eens willen. Ieder persoon heeft nog altijd recht op zijn of haar vrije wil, maar je kan en mag toch wel verwachten dat de persoon waarmee je een relatie hebt eerlijk met je is? Je verdient als vrouw toch een man die je 100% bemind? Niet iemand die met een andere vrouw in zijn hoofd zit terwijl hij nog naast je in bed ligt?

Eigenlijk ben ik nog niet eens zo boos op hem. Of ja, misschien een beetje. Het meest boos ben ik op mezelf. Dat ik weer een aantal rode vlaggen genegeerd heb. De vraag is "waarom negeer ik steeds rode vlaggen in mijn relaties?" Met mijn intuïtie is nochtans niets -dat blijkt keer op keer nadien- mis. Wat maakt dat ik mijn buikgevoel niet meer vertrouw? Of beter nog: waarom laat ik anderen mezelf wijsmaken dat mijn buikgevoel niet te vertrouwen is?

De rode draad is dat ik (te?) lang in relaties blijf die niet goed voor mij zijn. Toen ik uitgekeken was op mijn job veranderde ik toch ook van werkgever? Waarom doe ik dit niet bij het andere geslacht? Waarom laat ik hun tegen beter weten in boven mij uitstijgen terwijl ik best een sterke,onafhankelijke vrouw ben die eigenlijk geen man "nodig" heeft om te leven?

Trending op Mamaplaats: Als zijn gedrag zo blijft moet hij uit huis.. 

10 maanden geleden

Herkenbaar