Snap
  • Relatie
  • Relatiebreuk
  • gescheiden
  • Scheiden
  • #scheiden
  • #gescheiden
  • narcist
  • narcisme
  • bedrog
  • bedrogen
  • Vreemdgaan

Een baby en een affaire

Hoe gaan we verder?

Mijn verhaal begint 8 jaar geleden. Na een relatie met een brave burgerlijke man wilde ik meer! Ik wilde leven! Samen hadden we 2 dochters, we gingen voor een co-ouderschap en regelde alles samen netjes. Ik was gelukkig en blij met deze keuze! Ik voelde mij vrij!

Toen kwam ik Jasper tegen. Mijn droomman! Echt hij had alles wat ik zocht en ik was opslag verliefd!
Hij deed alles voor me, hij was ontzettend lief, maar hij had ook iets mysterieus. Op dat moment vond ik dat fantastisch na een relatie van 10 jaar met een best wel saaie man.

We gingen al vrij vlot samenwonen want het voelde zo goed!

Maar al snel gebeurden er gekke kleine dingetjes. Ik kreeg het gevoel dat ik hem niet kon vertrouwen. Wanneer ik met hem probeerde te praten daarover hadden we een heel goed gesprek en al mijn twijfels waren weg.


We kenden elkaar nog maar 4 maanden, toen we gingen samenwonen.

We waren een echt team! Samen gingen we ervoor!

Toen we net samenwoonden, kwam hij op het idee om te trouwen. Niet omdat hij voor altijd bij mij wilde zijn, maar omdat hij een slechte band met zijn ouders had, als hij zou overlijden zouden al zijn spullen naar zijn ouders gaan en dat wilde hij niet.
Ik vond het ergens wel logisch klinken, dus ging er in mee. 2 maanden later waren we getrouwd.

Hoera een kindje! Niet veel later wilde hij heel graag een baby. Een kindje om samen van te houden, zo noemde hij het. Ik twijfelde want ik had al 2 dochters en ergens had ik een raar gevoel die ik niet kon plaatsen. Maar zoals altijd stelde hij mij gerust met zijn woorden.

We gingen ervoor! Direct de maand daarna was ik zwanger! Wat waren wij blij!

Esmee werd geboren! Een prachtig klein meisje! Wij waren helemaal tot over ons oren verliefd op haar, zij maakte ons compleet!

Maar toen... 2 maanden later, daar zat ik dan met een baby en berichten van andere vrouwen! Gericht aan mijn man! Afkomstig van mijn man!
Mijn wereld stortte in! In een paar seconden was ik alles kwijt!

Dit was het begin van het einde… Voordat ik het wist, zat ik gevangen in een web van leugens, bedrog, vreemdgaan, mishandeling en manipulatie.


Ik ga jullie meenemen in mijn leven met een narcist en mijn leven na een narcist.

1 week geleden

Ik ben kind van een narcist, hele nare mensen zijn het.

1 week geleden

Herkenbaar ook meegemaakt!

1 maand geleden

Het blijft een eenzijdig verhaal. Kan je aangeven wat voor persoonlijkheid je zelf hebt? Je zoekt spanning na 10 jaar een brave man. Wat bedoel je met spannend? Wat is saai overigens. K9rt9m benieuwd

2 weken geleden

Waarom lees je dit soort berichten? Je weet dat het vanuit één persoon wordt geschreven. Weet je wat een narcis doet, hoe die liegen, bedriegen, alles verdraaien?

1 maand geleden

Heel herkenbaar