Snap

Voor een keer wat uitleg

Voor een keer mijn excuses :)

Mijn blogs.

Vandaag maak ik wel twee blogs, Omdat ik besloten heb even uit te leggen dat mijn blogs allemaal uit mijn boeken komen. Ik vertel verschillende dingen die in mijn boeken geschreven staan en plaats ook dingen allemaal door elkaar. Ik merk dat veel mensen veel vragen hebben en die komen via allerhande wegen bij mij binnen meestal via messenger. Ik heb hier absoluut geen problemen mee en ben bereid elke ouder te helpen en vragen te beantwoorden.

Ook zien jullie altijd onderaan mijn blog de website staan waar mijn boeken te verkrijgen zijn zometeen ook onder deze. De reden waarom ik dat doe is omdat er zoveel mensen zijn die vragen hebben en hulp nodig hebben. Mijn boeken heb ik geschreven omdat ik andere mensen wil laten zien dat huiselijk geweld niet zomaar weg gaan bij de eerste klap is. Omdat ik andere ouders een hart onder riem wil steken en wil laten zien dat je echt wel weg kunt komen en weer gelukkig kan zijn. Maar ook een spiegel wil voorhouden aan andere mensen die voor oordelen hebben en naar mij wijzen dat ik een slechter moeder ben geweest, Ik had gelijk weg moeten gaan en niet twee kinderen moeten nemen. Ja dat word echt gezegd niet dat ik er warm of koud van word, Ik besef dat juist die mensen onwetend zijn en voor oordelen hebben.

NIVEA niet voor een ander invullen!!!

Vele denken dat ik de website plaats omdat ik dan boeken verkoop ,ik kan een ieder vertellen dat ik echt geen honderden euro’s verdien hoor. Ik heb alles zelf betaald van het redigeren tot het drukken,

De laatste ronde koste mij bijna 1700 euro en dat doe ik met liefde omdat ik de missie heb andere ouders te helpen en bij te staan. Niet omdat ik er rijk van wil of zal worden. Tel even uit hoeveel boeken ik moet verkopen voordat ik dat bedrag terug heb.

Ook is het vele van jullie al opgevallen dat ik dyslexie heb en dus niet perfect Nederlands schrijf zoals het hoort. Ik doe echt mijn stinkende best taalfouten eruit te halen en lees keer op keer een blog voordat ik hem online plaats. Ik wil dan ook mijn welgemeende excuses aan bieden aan de mensen die zich er zo gruwelijk aan storen dat ik dyslexie heb en er dan ook opmerkingen onder moeten zetten. Het spijt mij dat mijn ouders mij niet 100 procent goed hebben gemaakt .

www.uitgeverijterebint.nl Mijn boeken zijn nu gezamenlijk in de aan bieding!!

Achter mijn voordeur

Achter mijn voordeur het vervolg

Voor deze ene keer echte reclame gemaakt dan 😊

2 maanden geleden

Wat ben je een topper! En wat ben ik trots op jou! Schijt aan de wereldverbeteraars over taalfouten! Je weet ik was zo iemand met een vooroordeel en na het lezen van je eerste boek, helemaal omgedraaid! Blijf jezelf! Liefs Lyane

3 maanden geleden

Ik ben zelf iemand die zich enorm kan ergeren aan taalfouten, maar er, zonder de reden te weten, niet over zal klagen of hooguit opbouwende kritiek zal geven :) mocht je iemand willen hebben die je blogs naleest en tips kan geven, dan laat me gerust iets weten. Liefsn

3 maanden geleden

Je

3 maanden geleden

Dit was mijn reactie, maar ik was nog niet ingelogd...

3 maanden geleden

Jij hoeft echt niet je excuses aan te bieden omdat je dyslexie hebt.

3 maanden geleden

Je doet het goed en je bent

3 maanden geleden

Een sterke moeder en vrouw