Snap
  • Nieuws
  • tweeling
  • hobby
  • Lol
  • stofzuiger

Ff wat luchtigs....

Nu momenteel mensen elkaar ziektes toe zitten te wensen en elkaar uit zitten te schelden etc leek het me wel ff een goed idee om ff wat luchtigs te schrijven. Het is alweer een tijdje geleden dat er een blog van mij verscheen. Iets met toekomst, druk, nieuwe dingen doen. Daarover een andere keer meer. Een half jaar geleden verscheen hier op mamaplaats de blog van mij over Henry. Henry de stofzuiger. Je kunt hem nog terug lezen in mijn profiel.

6 maanden geleden. Henry voor en Henry na. Je zou verwachten dat de obsessie voor Henry inmiddels wat verwaterd is. Niets is minder waar . Het is niet meer alleen Henry. Maar nu dus ook zijn complete gezin, of vriendjes wat jij wil. 

Als de heren gaan slapen zeuren zij luid om het Henry slaapliedje. Dit gaat als volgt.... " lieve jax en lieve jay jay.  Ga maar lekker slapen. Doe je oogjes lekker dicht en ga maar lekker dromen. Dromen over Henry, hettie,  George, James de waterstofzuiger( dan roept 1 van de heren.. ) en pickle stofzuiger( Dat is een groene stofzuiger afgeleid van pickle,  die schattige augurk monstertruck van blaze en de monsterwielen) crusher stofzuiger (Ja, ook die komt bij de obsessie blaze en de monsterwielen voorbij) , De witte vieze stofzuiger, de paarse én de gele. " Dus, dat slaapliedje word steeds langer. Haha. Wel heel creatief uiteraard. Verder varieert de tekst. Afhankelijk van mijn humeur creativiteit en misschien heeft papa zin dat liedje te zingen. Ze dromen dus het liefst hoe ze met Henry gaan stofzuigen. Én al zijn vriendjes. 

Ze worden wakker. En nog steeds zijn ze bezorgt om Henry die in de kast staat. Dan vertel ik dat hij het heel fijn vind in de kast met zijn vrienden ferry frituurpan, Berry bezem en de brokjes van de poezen. Als ik brokjes pak komen de jongens met een stroomversnelling naar die kast gesprint om een glimp van henry op te vangen. Een aai over de bol van henry maakt hun dag helemaal goed. 

Het delen van henry gaat steeds  beter. Het dreigement dat als ze ruzie maken om Henry, dat Henry dan weer snel in de kast staat helpt mee aan hun delen. Ja, ook voor een tweeling is delen moeilijk. Wel grappig, dat ze beiden deze obsessie hebben. Dus, eigenlijk mag ik blij zijn dat de heren iedere dag hun bijdrage leveren aan het opruimen wat zij meestal tot chaos maken. 

Wat ook begon als alleen een portret van henry (Met trots is die gemaakt door mijn vriend en hij Was prachtig, ze liepen de hele dag met dat portret te pronken. "Kijk!! Dit is Henry!!"(Met een lach van oor tot oor, dat maakt alles goed aan de naam Henry). Inmiddels hoort ook bij dat portret....al zijn vriendjes!! Hahaha!! Dus.. de foto hierboven is het familie portret van henry. Volgens de jongens moet hij ingelijst worden in de mooiste lijst. Dat verdient Henry gewoon. 

Ook bij andere mensen zijn de stofzuigers niet veilig. We stonden laatst bij de stofzuigers van BCC. Bij iedere stofzuiger die daar stond wisten de heren te benoemen bij wie dat ding nu eigenlijk in huis stond. Hoe onthoud je het? Haha. Overal waar we komen weten ze de stofzuigers te vinden. Net of ze een stofzuiger sensor hebben.. Wij komen binnen en "ding ding" daar achter die deur staat een stofzuiger. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe dit zich ontpopt in het komende half jaar. Zitten de heren dan nog te zeuren om een portret van henry of hebben ze dan toch een andere obsessie te pakken? 

Binnenkort zijn ze jarig en worden ze alweer 3. Ook 3 keer raden wat ze krijgen? Een speelgoed schoonmaakkit met speelgoed stofzuiger. Haha. Dit weten ze uiteraard nog niet maar ik weet nu al dat ze er blij mee gaan zijn. 

Liefs Miranda