Snap
  • Mama

romantiek of seks? wat lezen vrouwen het liefst?

Ik ben benieuwd, lezen vrouwen liever alleen over romantiek of toch ook wel over seks? help mij verder met mijn manuscript!

Lieve vrouwen! Ik heb jullie mening nodig, de mannen onder ons mogen natuurlijk ook reageren. Maar iets in mij weet hun antwoord al;) De meeste vrouwen houden van romantiek, of het nou in een film is of het lezen van een boek. Zwijmelen doet het altijd goed ook al weten we dat onze mannen echt niet in de stromende regen ons de liefde gaan verklaren. Het is heerlijk om te lezen hoe het ook zou kunnen toch? Neem nou bijvoorbeeld Matthijs en Anna. De hoofdpersonen in mijn manuscript.

Matthijs kijkt me aan. Diep van binnen weet ik echt wel dat hij alles is wat ik zoek, alle voor- en nadelen schieten door mijn hoofd. Ik schud langzaam mijn hoofd. ‘Sorry.’ Fluister ik schouderophalend. Ik draai me om en loop de regen in. ‘Anna!’ Roept Matthijs me na. Ik loop snel door. Matthijs blijft roepen. De tranen lopen over mijn wangen. Ik ben ondertussen compleet doorweekt en mijn zomerjurkje plakt aan mijn lichaam. Ik moet verstandig blijven nu, denken aan mijn toekomst, zijn toekomst vooral. Wij kunnen niet samen zijn.. Ineens voel ik zijn hand om mijn pols. Met een ruk sta ik stil. Ik draai me om en Matthijs staat hijgend voor me. ‘Ik kan het niet..jij..’ snik ik. Matthijs legt zijn hand in mijn nek en wrijft zacht met zijn duim over mijn wang. Hij tilt mijn kin op zodat ik hem wel aan moet kijken. De regen druppelt langs zijn gezicht. ‘Mag ik alsjeblieft mijn eigen keuzes maken?’ Zegt hij. Ik glimlach voorzichtig. Speels volgt hij een druppel met zijn vinger die in mijn jurkje verdwijnt. ‘Ik kan niet zonder jou Ann, Is dat niet genoeg?’ Fluistert hij in mijn oor. Dan voel ik zijn lippen op de mijne.

Ik ben weer bezig met een manuscript en natuurlijk zit daar romantiek en seks in. Nou ben ik heel benieuwd wat vrouwen liever hebben. Romantiek van hierboven of toch iets meer seks? De iets-meer-in-detail romantiek zeg maar..

..Ik vergeet dat we buiten staan. Leg mijn handen in zijn nek en zoen hem gretig terug. Matthijs zijn handen schieten over mijn rug, omvatten mijn billen en hij drukt me stevig tegen zich aan. Hij loodst me al zoenend weer naar binnen. De deur valt met een klap dicht. We kijken elkaar hijgend aan. Ik twijfel of ik zijn shirt over zijn hoofd zal trekken of me eerst uit mijn eigen doorweekte jurkje wurm. Als hij maar doorgaat waar hij mee bezig was! Matthijs is me voor en laat mijn jurkje van mijn schouders glijden. Hij tilt me op en ik sla mijn benen om zijn heupen heen. Hij duwt me tegen de muur, ik trek zijn shirt uit en laat mijn vingers over zijn goedgevormde lichaam glijden. Hij kust me in mijn nek. Genietend leg ik mijn hoofd tegen de muur en laat hem mijn nek kussen, mijn sleutel been, mijn borsten.. Innig zoenend neemt hij me mee naar boven en hij legt me voorzichtig op zijn bed..

Mag het van jullie stoppen bij het eerste stukje of spreekt je de detail van het tweede stukje ook wel aan? Let me know!  Ik ben heel benieuwd naar jullie mening!!

9 jaar geleden

Seks zonder een doel in een verhaal of film wordt al vrij snel platvloers en hoeft van mij niet. 50 shades: niks voor mij, en nee, ik ben ook niet preuts en heb geen moeite met seksscenes zolang ze idd maar een doel dienen en niet een kapstok zijn om de rest van een verhaal aan op te hangen. Wat ik zelf het leukste vind om te lezen is een verhaal waarin de spanning wordt opgebouwd, als onderdeel van het verhaal dus. En dat mag best heel lang duren! Weet niet of je de serie Mortal Instruments kent bv? Niet de film, maar de boeken. Daar wordt de spanning tussen 2 personen opgebouwd over 6 (!!!) boeken.

9 jaar geleden

Gouden middenweg.. ik ga opzoek ;)

9 jaar geleden

Mijn interesse word het meest getrokken in het eerste stukje. Echter is het voor mijn gevoel net niet helemaal "af" Het tweede is voor mij persoonlijk te veel in detail en laat weinig aan de verbeelding over. Misschien de gouden middenweg vinden?? Vooral het speelse volgen van de druppel roept bij mij een beeld op. Moet wel heel eerlijk bekennen dat je hier iemand gevonden hebt die "50 tinten grijs" echt vreselijk vond. En ik ben geen preuts iemand. Met moeite heb ik het eerste deel uitgelezen. Maar eigenlijk alleen omdat ik hoopte iets meer over de achtergrond van mr grey te weten te komen. De vervolg boeken heb ik dan ook niet gelezen. Ik weet niet of je hier iets mee kan. maar in ieder geval succes.

9 jaar geleden

dank je wel! Heb ik zeker wat aan:)