Snap
  • Mama
  • Nieuws

Cyclus van slag, ver overtijd en testen negatief.

Jarenlang een vrij regelmatige cyclus van 26, en nu over dag 50 en nog geen druppel bloed. Maar bloedtest en urine zeggen NIET ZWANGER.

Jarenlang een regelmatige cyclus van ongeveer 26 dagen. Soms iets eerder, een enkele keer een paar dagen later. Maar altijd rondom die 26 dagen. Behalve na de bevallingen van mijn kinderen natuurlijk,en na de miskraam die ik had bij 8 weken zwangerschap.zwangerschap afgelopen zomer.

En dan nu.. 

55 dagen geleden werd ik voor het laats fatsoenlijk ongesteld. 41 dagen geleden heb ik een paar dagen lichte bloedingen gehad. Net iets meer dan spotting, een soort doorbraakbloeding?

2 weken geleden nog een bloedtest laten doen, waar uitkwam dat ik niet zwanger ben. Ook de urinetesten (heb er inmiddels een stuk of 10 gedaan) wijzen negatief aan.

Ik gebruik al een jaar een koperspiraal, zonder hormonen dus ik zou gewoon netjes mijn eisprong moeten hebben. Gek genoeg heb ik wel krampjes en pijntjes, ben ik heel erg moe de laatste paar weken en heb ik ook veel van dat 'slijm' wat je vaak op vruchtbare dagen hebt. 

Ik studeer, we hebben het niet breed, 2 peuters die het al pittig genoeg maken maar toch hoop ik stiekem op een nieuw wondertje.

Maar ik heb een spiraal, dus de kans is al 0,1% en dan geven de testen ook nog eens negatief aan. Dus nee, het zal wel niet.

Maar wat is er dan in jantjesnaam aan de hand met me?

8 jaar geleden

Ook daarmee heel veel sterkte en ik hoop mee voor je dat je een 3de wondertje mag krijgen.

8 jaar geleden

Moet echo laten maken. Om te controleren of ik toch niet zwanger ben (wat de huisarts niet uitsluit) of op eventuele cysten in eileiders. Kan pas over paar dagen terecht, too be continued

8 jaar geleden

heel veel sterkte ik hoop voor je dat het "mee valt"

8 jaar geleden

Ik ga morgen naar de huisarts, want ik zat ook al aan een echo te denken. Al is het maarof het uit te sluiten. Maar omdat ik bij mijn vorige zwangerschappen juist heel veel en snel hcg aanmaakte leek het me opzich niet mogelijk dat ik het nu heel traag zou aanmaken... Bedankt voor je reactie!!