Snap

Chatten en Daten met Alleenstaande Papas

In samenwerking met Alleenstaande-Mamas.nl heeft Alleenstaande-Papas.nl een uniek stukje markt in handen op het gebied van online daten!

Alleenstaande Ouders is een steeds groter wordende doelgroep in Nederland, waarvoor Safe Dating Networks met groot succes een platform heeft ontwikkeld waarbij gelijkgestemde met elkaar op een leuke manier in contact kunnen komen en daten. In samenwerking met Alleenstaande-Mamas.nl heeft Alleenstaande-Papas.nl een uniek stukje markt in handen op het gebied van online daten.


Doelgroep

Zoals de naam reeds doet vermoeden is de site uitermate geschikt van alleenstaande vaders en moeders waarvan het/de kind(eren) nog zowel thuis- als uitwonende is/zijn, vader of moeder ben je tenslotte je gehele leven! Echter is het eveneens toegestaan voor deelnemers om zich in te schrijven op het moment dat men zelf geen bezwaar heeft bij het zoeken naar een partner met kinderen, of eventueel zelf geen kinderen heeft maar wel een kinderwens. Om je ideale partner te vinden is Alleenstaande-Papas.nl uitermate geschikt!


Succes verzekerd

Het succes van Alleenstaande-Papas.nl wordt mede bewezen door de vele gepubliceerde succesverhalen op de site. Hieronder volgt één van de verhalen die u op de site aantreft:

“Ik had het zoeken naar een leuke man opgegeven, ik dacht dat ze niet meer bestonden. Een vriendin van me, stuurde de link door van Alleenstaande-Papas.nl. Eigenlijk heb ik me voor de grap ingeschreven. Al snel had ik contact met Henk. Hij kwam betrouwbaar over en we hadden dezelfde humor en interesses. Na wat mailen en chatten hebben we bij mij thuis afgesproken. Het klikte vanaf het allereerste moment, ook met mijn zoontje! Tot een paar maanden terug had ik niet kunnen bedenken weer zo gelukkig te kunnen zijn.”


Voordelen van Alleenstaande-Papas.nl

Op AlleenStaande-Papas.nl kun je in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kun je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan je zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kun je het contact in je eigen tempo opbouwen. Door de berichten via AlleenStaande-Papas.nl te versturen blijf je anoniem zolang je dit wilt: je houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Inmiddels hebben zich via Safe Dating Networks al meer dan 1,2 miljoen deelnemers ingeschreven.

11 jaar geleden

Wat leuk dat er ook een datingsite is met vaders en moeders. Ik ben zelf al een tijdje bezig om een nieuwe man te zoeken in mijn leven, maar bij gewone datingsites merk ik toch dat veel mannen niet op zoek zijn naar een vrouw met al een kindje. Ik heb me ingeschreven bij deze website, en ben erg benieuwd hoe dit gaat lopen. Ik heb in ieder geval wel weer zin om een keer te daten.

11 jaar geleden

Ik ga toch eens een kijkje nemen op deze website! Ben erg benieuwd of er ook iets voor mij tussen zit.

11 jaar geleden

Ikzelf zit niet in de doelgroep, ben erg gelukkig met de papa van mijn kids, maar wat leuk! :) :) Moest ik even kwijt!