Snap
  • Mama

29-- tijd om strepen te trekken

Ik kan geen vrienden meer met Bart zijn. Niet na wat er is gebeurt. En zeker niet nu ik weet dat hij echt gevoelens voor me heeft.

De hele dag zit ik al te dubben wat ik terug zou kunnen sturen. Mijn emoties gaan met me op de loop want ik twijfel bijna of ik het niet gewoon zou moeten doen. Maar dat is niet eerlijk.. 

Zelfs al heeft Dennis mij zoveel pijn gedaan. Hij zit nog in mijn hart. En dat klinkt misschien stom. En misschien heb ik wel gewoon een gigantisch bord voor mijn kop. Maar mijn liefde voor hem is sterk. En dat gevoel zal moeten slijten. Daar kan en mag Bart niet de dupe van worden.

Dus..; "Bart in vind je een super aardige gozer. En ik ben blij dat je er voor me was toen ik je nodig had. Nu is het tijd om iets terug te doen. Ik neem afstand van je. Dat is het beste. Als vriend heb je altijd een speciaal plekje in mijn hart. Maar niet meer dan dat."

Ik twijfel wel een uur voor ik op de verzendknop druk. Ik voel me er rot bij omdat ik weet dat het nu definitief over is. Ik kan geen vrienden meer met Bart zijn. Niet na wat er is gebeurt. En zeker niet nu ik weet dat hij echt gevoelens voor me heeft.

ik heb al genoeg schade aangericht. Ik wil het niet erger maken als dat het nu is. Tijd om mijn zinnen op iets anders te gaan zetten..

Nu alleen nog even bedenken hoe je dat ookalweer doet..