Snap

Allemaal op de basisschool: de vlag gaat uit!

Groep 5, groep 4 en groep 1!

Daar gaan ze! De eerste dag school na de zomervakantie. Sterker nog, voor Maia is dit de eerste dag op de basisschool ooit! En eerlijk? Waar ik op de socials andere moeders traantjes zie wegpinken bij de eerste schooldag (ja meer nog dan de kinderen zelf), gaat bij mij juist de vlag uit! En de prosecco open. Want stiekem heb ik zo enorm uitgekeken naar dit moment. Tuurlijk ben ik vaak aan het werk als zij naar school zullen gaan, maar er zullen ook genoeg momentjes zijn dat ik even een koffietje in de zon kan drinken. Alleen. Zonder getrek aan m'n been. Of dat ik even kan lunchen met een vriendin. Of kan sporten. Of naar de wc kan zonder dat iemand naast me staat om te kijken of ik aan het poepen of aan het plassen ben. 

Misschien mis ik ze over een maand enorm en verlang ik terug naar de tijd dat ze nog allemaal de hele dag thuis waren. Maar voor nu geniet ik met volle teugen en breng ik ze met een grote glimlach naar de basisschool. 

Meer zien van Laura's leven: volg haar op Instagram

Snap
Snap