Snap
  • Mama
  • tv
  • app
  • bioscoop
  • netflix
  • popcorn

TV en films kijken in de gezellige maanden

Nu het weer eerder donker is en de feestdagen voor de deur staan, zijn er weer allerlei leuke programma’s op tv en beginnen er weer nieuwe seizoenen van series. Ook in de bioscopen draaien ontzettend veel leuk films. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor jou als ouder. Heerlijk ontspannen met de kids of samen met je partner. De ene zit graag lekker thuis voor de tv met lekkere hapjes en de ander gaat liever op pad en beland met een zak popcorn in de bioscoop. Het leuke van deze tijd van het jaar is dat er veel keuze is qua films, series of tv programma’s zo is er altijd wel wat leuks te zien.

Netflix en chill

Netflix is wat mij betreft de uitvinding van de eeuw. Eindeloos veel films en series die je op elk moment kunt kijken als jou dat uitkomt. Ben je benieuwd naar welke series op dit moment populair zijn? Kijk dan eens op Girlstyle.nl daar vind je iedere paar weken een geupdate lijst met de meest populaire films en series van dat moment. Begin december komt de nieuwe blog online, dus neem zeker een kijkje! Netflix heeft een onwijs groot aanbod. Een keer in de zoveel tijd komen er nieuwe series bij en gaan er weer oude series af. Zo stond heel Nederland op z’n kop toen bleek dat Frozen van Netflix zou verdwijnen. Maar heel Nederland was weer blij toen Pieter Konijn terug bleek te komen. En zo houdt Netflix Nederland lekker bezig.

Modern TV kijken

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel internet en een tv thuis en vaak ook een interactieve tv of smart tv waarmee je programma’s terug kunt kijken, reclame’s overslaan of vast vooruit kijken. Jij hebt net als bijna iedereen vast ook een hekel aan te veel reclame’s tussen je favoriete tv programma door. Daarom is het hartstikke fijn als je die kunt overslaan. Wat ik meestal doe is programma’s opnemen of terug kijken via een app als NLziet of Videoland. Wanneer ik programma’s opneem zet ik het een half uurtje later aan en kan ik zo alle reclame’s doorspoelen, ideaal! Wanneer ik geen tijd heb om het dezelfde avond wat later te kijken, dan kijk ik het op een ander moment online terug via een van de apps. Ik vind dit echt super handig want zo kun je je favoriete programma op ieder moment van de dag bekijken. Ook als je eens een lekker dagje vrij bent, kun je het overdag in plaats van ’s avonds kijken.

Besparen internet en tv

Tv en films kijken is natuurlijk erg leuk, maar al die abonnementen kosten bij elkaar een hoop geld. Zo heb je een abonnement voor internet & tv, een voor Netflix, en vaak ook nog andere apps waarmee je kunt terugkijken. Tel dat iedere maand eens op en je zit zo aan 100 euro. Het is daarom aan te raden om eens een berekening te maken van alle maandelijkse kosten die je aan alle abonnementen en apps op dit gebied uitgeeft. Waarschijnlijk kan dit een stuk goedkoper! Om te beginnen kun je jaarlijs overstappen naar een andere maatschappij, hier heb je misschien geen zin in, maar het kost maar een paar minuten. De rest regelen zij voor je. Dit bespaard je maandelijks geld, je krijgt vaak een welkomsbonus of -korting waardoor het nog voordeliger is. Daarnaast kun je ook apps delen met vrienden, zo beheert mijn broer de Netflix app, ik de NLziet app en vrienden Videoland, zo betalen we ieder een abonnement en delen we die met zijn allen.