Snap

Gratis zwanger- en babydoos

Als je zwanger bent gaat er een hoop veranderen. Er moet een babykamer komen, kleertjes moeten gekocht worden en er komen nog een hele hoop andere dingen bij kijken. Wij hebben daarom een leuke verrassing voor je! Bestel »

Een kleine opkomst is zeker niet goedkoop! Door vrienden en familie zul je vast verwend worden en zul je veel cadeautjes krijgen. Want wie kan zich wel inhouden met het kopen van babyspullen? Al die kleertjes en schattige spulletjes kun je niet meer laten liggen en dat is heel logisch. Maar niet alleen vrienden en familie zijn bereid je dit allemaal te geven. Ook zijn er een hele hoop acties waarbij je gratis een babydoos kunt ontvangen. De babydoos die je kunt ontvangen via Ouders van Nu zit bomvol met leuke verrassingen. Elke babydoos is anders. Plus je ontvangt niet alleen een babydoos maar ook nog een zwangerdoos! Dubbel zoveel verrassingen dus.

Via Mamaplaats kun je een gratis zwanger- en babydoos ontvangen. Deze babydoos is samengesteld door Ouders van Nu en zit bomvol leuke verrassingen! Door op het kopje 'korting' en vervolgens op het kopje 'gratis' te klikken krijg je een mooi overzicht met alle lopende acties! Zonde dus om geen gebruik van te maken. Want er worden niet alleen gratis babydozen weggegeven, ook zijn er veel kortingscodes beschikbaar bij leuke winkels. Bij deze winkels kun je alles krijgen op het gebied van kleertjes, kinderkamers en speelgoed.

Zwanger- en babydoos

Het leuke van deze babydoos is dat niemand dezelfde ontvangt. De inhoud kan per doos variëren. De zwanger- en babydoos zijn twee afzonderlijke dozen. Het enige wat je hoeft te doen om deze te ontvangen is je gegevens invullen. Je ontvangt deze babydoos geheel gratis! Als je je gegevens hebt ingevuld en je hebt de babydoos aangevraagd, kan je deze ophalen bij jouw dichtstbijzijnde Etos. Een leuk geschenk wat je zeker verdient als aanstaande moeder. Buiten de babydoos en zwangerdoos ontvang je van Ouders van Nu ook nog leuke magazines. Reden genoeg dus om deze zo snel mogelijk aan te vragen.  En dat aanvragen doe je natuurlijk via Mamaplaats!

Klik hier om de zwanger- en babydoos aan te vragen

Wil je meer leuke gratis acties en kortingscodes ontvangen? Klik dan hier!