Snap
« As long as we're together! » Sinds vrijdagmiddag zit ik in vrijwillige lockdown met de kids. De eerste dagen had in het gevoel dat we er zo snel mogelijk vanaf moesten tijd om weer te kunnen genieten van deze kostbare lente tijd met de kids. Er op uit trekken met het gezin en genieten... De reden dat ik ook even niets posten, wat had ik ook te zeggen? Maar gaandeweg ben ik ook gaan genieten van het vertragen, heb ik mij er bij neergelegd dat ik niet zo kwantitatief zal werken als anders, dat Lou haar 5e verjaardag wss pas vele later zal vieren,... Want op het einde van de rit telt toch enkel elkaar, er zijn voor elkaar. Ik leer door te ont-haasten hen ook op een heel andere manier kennen. De kids hebben nog geen enkele seconde gezeurd om op uitstap te gaan, ze zijn blij met wat ze hebben (hoewel ze de laatste tijd toch nog veel nieuw krijgen) en genieten vooral veel van elkaar. Hun dagen worden gevuld met taakjes, samenspelen en vooral de gekste outfit combinatie. Confronterend, vermoeiend ook wel en wss een goede les. Dus ipv vanav nog snel iets te moeten, kruip ik snel onder de lakens met een goede film. We zitten hier nog wel even, dus wat vandaag niet kan, kan morgen wel. Even weg van alle (terechte) horror verhalen die me, nadat ik al alle maatregelen trof, alleen maar energie kosten. Hoewel ik me nog wel zekerder en veiliger zou voelen moest Kristof (tuinman) ook veilig bij ons thuis zitten en het risico verminderd werd dat hij iets kan binnen brengen Nog mensen waar 1 partner van gaat werken. Hoe ervaren jullie dat?
3 jaar geleden

Oh lijkt me helemaal niet gemakkelijk. Ik heb rond 18 a 19u wel even aflossing voor de kids zodat ik kan werken. Succes daar hè

3 jaar geleden

Mijn partner zit nu op de helft van z'n 1,5 week durende 'reis' naar Duitsland. Kom niet eerder terug en al is hij terug gaat het werk ook door. Soms kan je niet anders. We hopen op het beste.