Snap
Wat een gave portemonnee van Zusss! Onze editor koos de hippe kleur zeegrijs. Wij geven deze leuke prijs 2x weg!!! Als je mee wilt doen, reageer dan hieronder waar je deze portemonnee het eerste mee naar toe zou nemen. GESLOTEN. WINNAAR = Facebooker bij_fem
6 jaar geleden

Wat een prachtige portomonee Stoer en toch stijlvol;) Ik zou de zuss portomonee inpakken en mee nemen naar mijn zus... ze is een stoere singel mama van 3 kids en heeft een eigen bedrijf... zij kan hem weer mee nemen naar zaken of gewoon met de kids!! Dus graag een zusss voor mijn geweldige zus;)

6 jaar geleden

wat een gave portemonnee, ik zal hem het eerst meenemen op vakantie zodat ik mijn kinderen kan trakteren op ijs en leuke dingen doen. En dan kan ik met zo een gave portemonnee ook de blitz er mee lopen.

6 jaar geleden

Eigenlijk gaat die overal mee naar toe want met kids en ergens heen gaan komt als snel de vraag 'Mam mag ik dit' altijd op voorbereid dus moet die overal naar mee.

6 jaar geleden

Heel gaaf! Zusss is zo tof. Voor kerst een mooie Zusss tas gevraagd, dus dat is een top combi! Ik zou hem als eerst meenemen als wij uiteten gaan! Binnenkort vieren wij ons 1 jarig geregistreerd partnerschap❤️