Profiel Posts (4)
Blog image

10 dingen om op te letten bij de aankoop Kinderwagen.

Je hebt al een aantal spullen gekocht voor je toekomstige kind. Dan staat er als volgende aankoop op je boodschappenlijst: een kinderwagen.

Oké, je hebt al een aantal spullen gekocht voor je toekomstige kindje. En dan staat er als volgende aankoop op je boodschappenlijstje: een kinderwagen. Maar waar moet je nou precies op letten? Je wilt natuurlijk alleen het beste voor jouw kind! Hieronder staan 10 punten om jou op weg te helpen naar de beste kinderwagen!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

​Wat is postpartum haarverlies?

Heb je last van meer haaruitval na je bevalling? Dat heet postpartum haarverlies, en ik vertel je daar wat meer over!

Afgelopen week kregen wij deze vraag van een mede-mamaplaatser binnen en ik heb daarom besloten om het ook hier te beantwoorden:). 

Er zijn al een paar maanden voorbij gegaan na je bevalling, en jij bent druk aan het genieten van alles dat moederschap is! het Echter bij het borstelen van je haar valt het je op dat er meer loskomt dan normaal. Dit staat bekend als postpartum haar verlies.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

​10 redenen om over te schakelen naar de menstruatiecup

Voor een product dat zoveel hoofdpijn voorkomt, zijn menstruatiecups in Nederland zeer onderwaardeert en onbekent.

Voor een product dat zoveel hoofdpijn voorkomt, zijn menstruatiecups in Nederland nog niet algemeen bekend. Dit zou echt moeten veranderen want er zijn talloze voordelen bij het kiezen van een cup in tegenstelling tot traditioneel maandverband. Om meer vrouwen te vertellen over dit geweldige product heb ik een top tien opgesteld met redenen waarom je zou moeten overschakelen. De waarheid is echter dat ik net zo gemakkelijk een lijst met 100 redenen kon maken. Zo geweldig is mijn ervaring met de menstruatiecup!

Artikel lezen
9 Reacties tonen