Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Geluk is met de dommen,.

Ik kreeg een tijdje terug een leuk bericht van mamaplaats, we hadden een pakjesavond pakket gewonnen! Super nieuws dus.

Deze berichten zijn natuurlijk altijd leuk! Het toverde een lach op mijn gezicht die er eerst nog niet zat. Nu we een beetje bekomen zijn van de feestdagen (en we weer aan de feest kilo's moeten werken) dacht ik dat het toch leuk was om een keer iets hier over te schrijven. Natuurlijk ook om de mama's die nog geen prijsje gewonnen hebben een hart onder de riem te steken. Nadat ik vorig jaar al een babboe peuterstoel gewonnen had, verwachtte ik niet dat ik nog eens iets zo leuk zou winnen. Toch bleef ik het netjes proberen, en.. Tadddaaaahhh!!! Ik kreeg na het uitwisselen van mijn adres een leuk pakket thuis gestuurd met een zwart fotolijstje, een tandenborstel, een rode fleurville luiertas (echt een heel handig ding!) een tekenbord van Thomas trein, een ficherprice muziekmobiel, en een ficherprice little people autobaan. Onwijs gaaf dus! Toen het pakket binnen kwam kon ik het maar moeilijk voor mij houden. Maar uiteindelijk werd het vanzelf 5 december, uitpak tijd! Om het tekenbord werd meteen gevochten, en vooral de autobaan is dagelijks bespeeld. Maar het leukste kado is in mijn bezit, je raad het misschien al... De luiertas is voor mij!! 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg

Ow nee!!! De schoen moet gevuld worden!!

Ik kijk op de klok, half 9.. Terwijl ik de dekens nog Over mij heen trek denk ik nog, even wachten tot ze slapen en dan de schoen vullen.

ik zap wat op tv, en ga toch maar terug naar RTL4. De kids liggen op bed en zijn nog wat tegen elkaar aan het praten en brabbelen. Ze zullen zo slapen en dan kan ik de schoentjes gaan vullen die voor de kast op Sinterklaas staan te wachten. Terwijl ik naar Ik hou van Holland kijk, denk ik nog, ik moet zorgen dat ik niet in slaap val. Mijn 3 jongens zijn altijd vroeg wakker dus smorgens hebben ze het meteen door als ik aan het traphekje zit (ding maakt behoorlijk wat geluid). 

Artikel lezen
2 Reacties tonen