Profiel Posts (8)
Blog image

angst tot de bevalling, zou het wel of niet...

Een plaatsvervangende verloskundige zette mijn leven in slechts 5 minuten in een rollercoaster...

Na de bevalling van Sofi riep ik heel hard 'nooit weer!!!' Maar toch na 1,5jaar begon het te kriebelen. Mijn vriend en ik komen beide uit een nest van twee, dus dit leek ons wel een leuke samenstelling van ons gezinnetje. Het mocht even duurde voordat het raak was, (het klopt dus echt, hoe meer je ermee bezig bent hoe moeilijker het wordt) maar in mei 2013 was het raak! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Na 2 keer persen zeiden ze 'wat een haar'!

We zaten te wachten totdat de kamer volstroomde, maar er gebeurde niets...

22:00 Mijn vriend hield een rolstoel op en kwam er na een sprint weer aan. Uit de auto in de rolstoel, ho wacht er komt weer 1. Pufpufpuf en weg. Maar binnen, naar de lift. Hoe ik bij Mees als een bezetene binnen kwam en als een idioot zat te puffen, rolde we samen de lift in met af en toe een pufpufpuf.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

wanneer zou het gebeuren?

Waar we in het begin zo moesten wennen hoe we op het eind de weken wel in de versnelling wouden gooien

De hele zwangerschap ging goed. Heb geen last van mijn bekken gehad, jeeej! Ik had wel veel last van mijn schaambot en heb hiervoor ook fysiotherapie gehad bij een bekkentherapeut. Die heeft nav mijn verhaal mijn stuit tot 3 keer toe recht geprobeert te zetten. Dit doet geen pijn, alleen achter af. Dat voelt als spierpijn, want je lichaam neemt een andere houding aan en dit vraagt wat van je spieren. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Kampeer vakantie met een verrassende wendig. part 1

Ik nam mijn survival pakket mee mocht het losbreken in ons vakantie....

De caravan vol , de auto vol, de kids in de auto. Hup op naar de Belgische Ardennen. Twee weekjes burgelijk kamperen met een kleuter en peuter. Het was super leuk maar slapen een drama. We hebben het overleefd en we hielden het op ' het is voor hun ook wennen'. De eerste week na elke toilet gang even nakijken in de pot en in mijn ondergoed.. nog steeds niet... Ik gooide het op vakantie stress. Op den duur stond ik er niet meer bij stil tot de laatste dag. ( Ik was dan wel aan de pil, maar ik en de pil zijn als water en vuur. De ene keer bloeden als een rund en de andere keer sloeg het zich over ondanks ik netjes een week stopte. Dus ik hield het bij in mijn agenda wanneer en hoelang ik menstrueerde. ) dus die laatste dag was ik diep aan het graven in mijn geheugen hoe langgeleden het ook alweer oorlog was.. ik kwam niet verder dan 5week..

Artikel lezen
0 Reacties tonen