Profile icon Profiel News icon Posts (8)
Blog image
  • Mama

Wat fijn om compleet te zijn!

Eindelijk je gezin compleet hebben (en het ook zo voelen)! Wij zijn klaar met drie dochters, hoe is dit bij jullie?

Ik moet stiekem een beetje lachen als ik mijn oude blogs terug lees uit 2013 en 2014. Eerst dacht ik dat ons gezin compleet was na twee dochters, en schreeuwde dit ook heel hard..maar diep in mijn hart wist ik dat dit niet zo was! Ik nam met tranen afscheid van de zwangerschap en vond t vreselijk dat alles de laatste keer was met mijn baby.

Artikel lezen
12 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Ervaringen derde kindje!

In augustus willen we voor een derde kindje gaan....aaaaaaahhhhh!!!!! Super spannend en hoe gaat het bij andere mama's?

Pffff....zo makkelijk als we dachten over een eerste en tweede kindje zo veel en lange twijfels zijn er voor een derde. Bij de eerste en de tweede gingen we er gewoon voor zonder twijfel, maar het gezin voelt nog niet compleet..maar poeh een derde kindje, wat een beren opeens op de weg!

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • post

Dochters

'Als het maar gezond is' hoor je altijd als antwoord op de vraag 'zou je graag een jongetje of een meisje willen?' En natuurlijk is dat ook het aller belangrijkste, maar dat is ook logisch. Maar als je naast dat even diep in je hart kijkt heeft iedereen vast wel stiekem een voorkeur voor een zoon of een dochter..

Artikel lezen
26 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Weer aan het werk...

Bijna is het zover...maandag, maandag 8 april, de datum die nog zoooo ver weg leek, en nu is het al over 4 dagen die bewuste datum. Op die dag moet mama weer aan het werk, weer 3 volle dagen in de week aan de slag op kantoor en weer zonder mijn meisjes..ja dit keer meisjes, want nu moet ik niet 1 maar 2 meiden missen tijdens het werken want op 13 januari is ons tweede prinsesje Celine geboren en ook aan die verlof periode komt dus nu een eind.  Bijna 5 maanden bij huis gezeten en lekker genoten van mijn meisjes en na de bevalling het leven in je eigen wereldje, dat eigen wereldje wordt nu weer een hele grote wereld met overdag ook weer gesprekken met 'grote' mensen.

Artikel lezen
8 Reacties tonen