Profiel Posts (10)
Blog image

Zou schoonmoeder het geweten hebben?

Na een heftige periode ben ik begonnen bij een nieuwe werkgever. Maar niet alleen de werkgever is nieuw..

Ik was erg zenuwachtig voor mijn eerste werkdag. Ik ben iemand die zelf de touwtjes in handen wil hebben en slecht tegen onbekende situaties kan. Ik was dan ook erg blij dat ik met een groepje tegelijk startte. Maar niet alleen daarom was ik zenuwachtig, mijn cyclus was een beetje overstuur.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

een heftig einde van 2015

Zoals ik in mijn vorige blogs vertelde was eind 2015 erg heftig voor ons.

Mijn schoonmoeder leerde ik 7 jaar geleden kennen, een lief mens met een warm hart. Op het moment dat ik kennis maakte met mijn schoonfamilie, zaten zij net in een verhuizing. Mijn schoonmoeder is dan al 20 jaar ziek en wordt steeds meer rolstoelafhankelijk. Hierdoor moest het gezin noodgedwongen naar een aangepaste woning verhuizen. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Eindelijk genieten van de kleine

Na een snelle bevalling in het ziekenhuis, mogen we de volgende dag lekker naar huis.

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde, moest ik onverwachts toch naar het ziekenhuis. Tijdens mijn zwangerschap zag ik er erg tegenop, mocht ik in het ziekenhuis moeten bevallen. Ik wou zo graag thuis bevallen, maar natuurlijk gaat de gezondheid van de kleine voorop! Aangezien de kleine om 00.49 uur werd geboren en in het vruchtwater had gepoept, moesten we de gebruikelijke 8 uur blijven.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Klaar voor de bevalling

Wanneer ik 39 weken zwanger ben, beginnen om 21.07 uur de weeën. Ik heb mezelf voorbereid op het ergste.

Eenmaal de verloskundige gebeld, besluit ik lekker op mijn bed te gaan liggen. Ik wil graag thuis bevallen, aangezien ik toch geen pijnmedicatie wil. De verloskundige besluit op te schieten, aangezien de bevallingen in de familie erg snel gaan. Bijzonder is, dat bij toeval, de verloskundige alle bevallingen in de familie begeleid heeft.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Eindelijk gaf ik toe aan mijn zwangerschap

Na maanden van doorlopen met bekkeninstabiliteit, stort ik in. Pas dan komt het besef, ik heb mezelf en de baby in gevaar gebracht.

Ik had bij mijn baas al meerdere keren aangegeven dat ik met mijn bekkeninstabiliteit niet meer volledig aan het werk kon. Zijn advies: geef iedereen taken en blijf zelf op kantoor zitten. Ik wist niet wat ik hoorde, al het kantoorwerk was binnen één dag te doen. Wat moest ik in godsnaam 5 dagen op dat kantoor gaan zitten doen? Voor een bezige bij, zoals ik, was heel de dag niks doen natuurlijk geen optie. Dus ik deed nog steeds veel te veel. Na de zoveelste noodkreet, kreeg ik eindelijk extra kantoorwerk erbij. Achteraf gezien, had mijn baas al veel eerder op mijn noodkreten moeten handelen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Snel zwanger, maar dan..

Wat begint als een rustige zwangerschap met weinig ziek zijn, veranderd uiteindelijk in een nachtmerrie.

Zoals ik al vertelde, was ik erg snel zwanger. Op dinsdag wist ik dat ik zwanger was, op donderdag stond mijn baas ineens op de stoep. Ze bleken een foutje te hebben gemaakt. Ik ben een aantal dagen te weinig 'op straat' geweest, waardoor ik gewoon een contract voor onbepaalde tijd behoud. Je begrijpt dat mijn dag toen natuurlijk niet meer stuk kon.

Artikel lezen
0 Reacties tonen