Profiel Posts (5)
Blog image

Drama, drama, drama... of kan het ook meevallen?

We worden ermee overladen op facebook en andere social media: verhalen over hoe zwaar het hebben van kinderen is.. maar is het echt zo erg?

Al tijdens mijn zwangerschap ben ik onder andere via facebook verschillende pagina's met informatie voor ouders gaan volgen. Het was een mooie voorbereiding op de komst van ons eerste kindje. Want als je nog geen ouder bent, kun je je ook echt niet voorstellen hoe het leven met een kleintje zal zijn. Maar toch kom ik nu, na 2,5 maand erachter dat ieder kind toch echt anders is en het ouderschap dus ook echt per kind/gezin verschilt. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Een goede start van borstvoeding: prenataal kolven.

Ik dacht inmiddels een hoop te weten over borstvoeding. Maar gisteren heb ik kennis gemaakt met iets nieuws: "Prenataal kolven".

Het was voor mij al meteen duidelijk, ik wil mijn kleintje straks graag borstvoeding geven. Ik heb me er in verdiept, ben naar verschillende informatieavonden geweest en had al een beetje kennis vanuit mijn opleiding. Ik dacht dus dat ik inmiddels weinig nieuws meer zou horen bij de volgende informatieavond. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Van tellen naar aftellen

De hele zwangerschap zijn we al aan het tellen, aan het uitkijken naar iedere nieuwe mijlpaal. Maar nu is het aftellen begonnen.

Aankomend weekend zijn mijn man en ik 4 jaar samen. De titel man moet ik nog even aan wennen, maar ook dat schijnt op een gegeven moment als normaal te voelen. Al redelijk snel waren we het er over eens dat we toch wel heel graag jong ouders wilden worden. Mijn man heeft al heel lang het gevoel dat hij op zijn 28e toch wel graag papa zou willen zijn. Maar ja, kinderen neem je niet, je moet het geluk hebben om ze te mogen krijgen. En een zwangerschap plannen, dat gaat al helemaal niet. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen