Profile icon Profiel News icon Posts (16)
Blog image
  • Mama

Slapeloze-nacht-gedachtes

1 schaapje, 2 schaapje…de was uit de wasmachine gehaald?, 3 schaapje….verwarming lager gezet?, 4 schaapje…..

Iedere moeder kent ze. De slapeloze nachten. En nee dan bedoel ik niet de nachten dat je kleintje je wakker houd, maar de nachten dat je, jezelf wakker houd. Het lijkt net alsof overdag de gedachtes worden opgeslagen en je er s’ nachts pas over na gaat denken. Een aantal slapeloze- nacht- gedachtes van mij:

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Onder mamma haar vleugels en het liefst nog dichterbij

Van een grote mond, nieuwbakken mammie naar een dikke tranende stresskippie. En dat alleen maar door de gedachte aan de crèche.

Wat had ik een grote mond toen mijn dochtertje nog veilig in mijn dikke buikje zat. Naar de creche? Ja natuurlijk! Of ik het moeilijk vind? Nee joh doe niet zo gek! Beetje huilen op het begin hoort er bij. Mamma moet toch echt aan de studie! Of ik dan flesvoeding ga geven? Nope. Gewoon melk even aftappen en meegeven.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Zwarte Piet..wiederwiederwiet....hoor je wel..

Ik weet het. Weer Sinterklaas gezeur? Kunnen we dat een jaartje overslaan? But hear me out!

Poeh wat is er toch weer veel gezeur over de pieten. Het is pas begin november en het begint alweer. Ik krijg er steeds meer een hekel aan. De een gaat het multicultureel aanpakken en de verschillende gekleurde pietjes vliegen je om de oren en de ander blijft strak vasthouden aan eigen traditie….zwart……

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

OV- frustraties all over the place

Kinderen, ouderen en openbaar vervoer...............Wat gaat hier mis?

Kan iemand mij het uitleggen? Ik word er zo gek van en ongelofelijk boos/ chagrijnig. Logisch dat je in je eigen wereld zit en druk bezig ben met tentamenstof in je hoofd te krijgen of een presentatie waarmee je promotie kunt krijgen. Misschien ben je wel hartstikke moe die dag of ben je verdrietig omdat het net uit is met je vriendje.

Artikel lezen
2 Reacties tonen