Profiel Posts (23)
Blog image

Op naar de 2e! Maar hoe gaat hij/zij heten....pff

Na 12 weken eindelijk mogen zeggen dat je zwanger bent van de 2e.. Maar dan.. een naam... wat een drama is dat..help!!

Op dit moment ben ik zwanger van ons 2e kindje. Helemaal Happy natuurlijk. En onze zoon Stef van 3 wordt grote broer! Ons geluk kan niet op. Alleen.. nu nog een naam verzinnen. Met de naam van onze zoon waren we ook wel even bezig. We wilden het  stoer en kort en niet iets dat je echt dagelijks hoort.. Na 5 maanden waren we erover uit dat het Stef werd.

Artikel lezen
23 Reacties tonen
Blog image

Vakantietips gevraagd!

We willen graag dit jaar op vakantie naar een leuke camping of een leuk vakantiepark. Heeft iemand tips?

We willen dit jaar graag op vakantie met onze zoon van 2 jaar. Na 2 jaar centerparcs, zijn we hier wel een beetje op uit gekeken. We zouden graag naar een camping (waar ze een ruime stacaravan of chalet hebben) of een vakantiepark gaan in Nederland. Het liefst wel met een overdekt zwembad, zodat we altijd kunnen zwemmen met onze zoon, mocht het slecht weer zijn. En het zou leuk zijn als er animatie en speeltuitntjes aanwezig zouden zijn voor onze kleine man.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Vtech storio baby leerzaam..?

We hebben voor onze zoon van anderhalf gekeken naar een vtech storio baby om te leren. Heeft iemand hier ervaring mee?

We denken erover om voor onze zoon van 1,5 een vtech storio baby aan te schaffen.  Het schijnt dat ze hier heel veel van kunnen leren. Zo'n ''tablet' kost €100,-, dus geen kleine uitgave voor ons. Heeft iemand hier ervaring mee, of dit leuk en leerzaam is? Ik las ook dat je extra apps kan downloaden etc. Weet iemand wat voor apps?  

Artikel lezen
1 Reacties tonen