Profiel Posts (4)
Blog image

gebroken familie, mixed feelings

We hebben een keuze gemaakt waarmee nog steeds achter staan, maar soms speelt mijn gevoel op

in elke familie is wel iets en we kunnen met zijn allen vaak klagen over de schoonfamilie, die je er gratis bij krijgt. Soms kun je elkaar accepteren en de vrede bewaren, maar soms kun je beter in vrede zonder elkaar verder. Gelukkig zijn er ook veel situaties waar beide partijen het heel goed kunnen vinden samen. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

De tijd vliegt voorbij voor ik het door heb

Heel cliché, maar wat gaat de tijd hard! Nog sneller als bij onze eerste!

Wij kregen bij onze eerste tijdens de kraamperiode vaak te horen: 'Geniet er maar van, want voor je het weet dan is hij groot en gaan ze naar school'. We bedankte voor de tip en dachten ach.. ze zijn zo lang klein. 
Ik ben werkelijk dol op de baby periode. Lekker samen knuffelen op de bank en lekker slapen in de draagdoek. Oh heerlijk. Maar wat was ik trots wanneer onze kleine vent weer iets nieuws kon. Al die kleine nieuwe dingen zijn zo leuk! Zijn eigen handjes ontdekken, voor het eerst speelgoed vasthouden, rollen, zitten... Met 9 maanden al achter een loopwagentje lopen en voor zijn eerste verjaardag al helemaal los lopen. Ik heb nooit dingen geforceerd, want elk kind bepaald zijn eigen tempo en dit mag dan ook nooit een strijd worden. Maar ik was trots op alles wat hij deed. 
Op het moment dat ik een uitnodiging voor de peuterspeelzaal binnenkreeg moest ik wel even slikken. Dat was wel een hele grote stap. Ik werk niet, dus ben gewend mijn kleine grote vent altijd bij mij te hebben. Daar moest ik even overheen stappen en hij doet het vanaf dag 1 al geweldig en zonder tranen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Zullen we allemaal eens wat leuks voor een ander doen?

Wat is er nou fijner, helemaal voor de feestdagen, eens wat leuks voor een ander te doen?

Ik ben altijd een gevoelig persoon geweest, maar sinds de komst van mijn kinderen is dit nog meer geworden, Ik hou er van om wat te doen voor andere mensen. Het hoeft niet eens groot te zijn. 
Het zijn de kleine dingen als een complimentje, even een berichtje te sturen als je aan iemand denkt en spontaan een doosje chocolade brengen naar je lieve vriendin die net geopereerd is.  

Artikel lezen
2 Reacties tonen