Profiel Posts (4)
Blog image

Mama's die ook willen bij de kindjes blijven

Centjes verdienen en tch bij dz kindjes blijven lukt dat vroeg ik mij af?

ben een 31 jarige mama met twee kleine meisjes 10 maand en 20 maanden. Blijf graag bij men dochtertjes maar wilde me ook nuttig voelen mensen helpen met kwaaltjes. Andere mensen helpen die tch wat wouden bijverdienen of gewoon wilden werken van thuis uit. Co tact met de mensen en niet enkel het gebrabbel van men lievelingen ????  Ik heb sindskort dit allemaal gevonden. Voel me top eindelijk weer iets meer dan alleen mama zijn. Zelfstandigheid en niet enkel van mijn man afhangen. Wat wil een vrouw meer en die extra centjes voor te shoppen,kindjes,vakantie. Gewoon wat meer adem ruimte. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Mannen en kinderen tis me wat

Sommige mannen blijven kinderen en soms nog erger dan de kindjes zelf

je bent thuis omdat je over vermoeid bent. Je hebt een man die zen leventje leid zoals voor er kindjes waren en dan krijg je ook te horen dat je u opsluit. Ja hallo er zijn er hier twee dat iemand nodig hebben en ik ben hun mama. Weggaan ja of nee? Meer en meer weekenden zit ik thuis blij want ben wel moe maar de andere kant wil ook wel eens een avondje maar vind het zo zonde dat ik daarvoor de kindjes weg moet doen ????  Moeilijke keuzes horen bij het mama zijn zeker ????

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Hoe men poppemiekes zo van elkaar verschillen

Nu 6maand later merk ik toch gelijkenissen en verschillen tussen mijn meisjes

Lore nu 6maand oud is een lieve soms koppige baby met een moeilijk slaap patroon. Amalia 16maand was op de zelfde leeftijd ook geen doorslapertje maar liet zich makkelijk troosten en in slaap wiegen. Ik wou het deze keer anders aanpakken. Bij amalia hield ik ze meer op schoot sliep ik zelfs bij haar dat ze maar een week voor ik moest bevallen alleen doorsliep op 10maand dus. Vanaf dat lore er was deed ik het anders vlugger in bedje leggen niet zoveel op schoot nemen ( dacht het zo beter te doen? ) maar het keert zich tegen mij. Als lore moe is of een huilbui heeft kan ik ze niet troosten blijft ze wenen wat moet ik ermee hoe kan ik men kleine meisje tch troosten? Ik hoop zo dat ze vlug doorslaapt zowel voor haar en mij want ook zij is moe zie ik aan haar oogjes. Tel de dagen af 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Soms zo moe en niet kunnen slapen

Soms ben ik zo moe wil ik gewoon eens doorslapen en dan is er weer zo een nacht zoals de laatste tijd zo vele.

Soms heel soms verlang ik naar een nachtje doorslapen en dan voel ik me slecht. Zo lijkt het voor mij of ik niet blij ben met men kindjes maar niets is minder waar in tegendeel zelfs,ze zijn het beste wat me ooit overkomen is. Ik wist dat het zwaar ging zijn twee kleine spookjes ???? Zo kort op elkaar. Deze week heeft de dokter me thuis gezet over vermoeid rusten zei hij. Ja da weet ik maar hoe doe je dat? De kindjes wegdoen? Doe ik liever niet sluit me de laatste tijd op hoor ik wel eens. Maja ik wou kindjes tch niet voor altijd weg te doen? Wat is nu goed doe ik het dan fout?Al die tegenstrijdige gevoelens doen me twijfelen aan mezelf als mama,als vrouw gewoon als mezelf. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen