Profiel Posts (13)
Blog image

Opvoeden terwijl je zelf een ""label"" hebt

Sorry voor de tijdelijke stilte, kon mijzelf even niet opbrengen om verder te gaan met mijn verhaal. Had een boel om over na te denken.

In 2015 besloot ik na de ziekenhuisopname van mijn kleine draakje Gwynne (door de enorme stress en spanningen die er thuis waren vlak na haar geboorte is ze met 6 weken, tijdelijk opgenomen geweest voor haar en onze rust, omdat haar gezondheid eronder leed, maar ik zal daar later dieper op ingaan), dat het zo niet verder kon en heb ik hulp gezocht bij een psycholoog. Mijn verleden bleek mij meer dwars te zitten dan ik had verwacht. Wat voor mij werkte als kind om mij veilig bij te voelen, werkte mij tegen als volwassene, net zoals mijn gebrek om op te komen voor mijn grenzen.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Gaan we voor een tweede?

Gaan we voor een tweede of niet? En zo ja, wanneer beginnen we dan met een broertje of zusje voor Roanne

Mijn droom was altijd twee kindjes. Maakte mij niet echt uit of het nou meisjes, jongetjes of van elk 1 zou zijn. Zodat ze samen zouden opgroeien. Zelf heb ik leuke herinneringen aan het samen opgroeien met mijn zusje (en toen ik 11 was, ook met mijn andere zusje, maar dat was toch anders door het leeftijdsverschil). Tuurlijk was het niet altijd rozegeur&maneschijn. Maar we hebben samen heel ook heel veel leuke en mooie momenten gecreeërd. En dat wil ik ook graag voor mijn kinderen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Borstvoedingsmaffia vs flesvoedingspolitie

Niet al te serieus nemen. Dit is gewoon mijn ervaring, over hoe de voeding ging met mijn oudste

Tijdens mijn zwangerschap wist ik het helemaal, borstvoeding it is. Het leek mij heerlijk om zo intiem met mijn kleintje te zijn, nadat ze negen maand lang knus in mijn buik had gezeten. Vriendlief meegesleept naar een cursus over borstvoeding, zodat hij wist hoe hij mij hierin kon ondersteunen.

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image

De eerste uren met ons wondertje

De eerste uren na de bevalling en Hoe wij de eerste nacht doorgekomen zijn met onze kleine meid,

terwijl ik geniet van het perfecte ieniminie mensje wat bovenop mijn borst ligt, belt Barry op de gang onze ouders. Mijn moeder en zusje waren al in het ziekenhuis aangekomen en liepen net de gang op. Ondertussen hersteld de verloskundige de boel daar beneden met een paar prachtige hechtingen. Stuk of 15, wat mij op dat moment niks uitmaakt, want ik heb onze prachtige dochter in mijn armen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen