Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Baby

Slaaaaaap kindje slaaaap

Slapen. Het klinkt simpel: je gaat naat bed en wordt wakker als het ochtend is. Eventueel nog een keer naar de wc tussendoor, maar SLAPEN!

Tuurlijk weet je dat, wanneer je een baby krijgt, er 's nachts wel eens uit zou moeten. Dat doe je met liefde, je ziet dat lieve ukje, kruipt er tegenaan en aait over dat bolletje. Punt. Maar geloof mij, na 14 maanden elke nacht minimaal vier, maar gemiddeld toch zeker zes keer een kwartier in de weer zijn om je droppie weer rustig te krijgen, is het genieten van die nachtelijke momentjes er wel vanaf. Na maanden van zelden langer dan 2 uur aaneengesloten slapen, is er wel meer weg dan het genieten. Om maar eens te beginnen: concentratie, geheugen, geduld... Manlief en ik waren onszelf niet meer, de wanhoop was nabij. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Smakelijk eten, hap hap hap

Al enige tijd staart Luc vanuit zijn wipstoel bijna het eten van ons bord. Tijd voor het eerste hapje!

En dan is het zover, tijd voor het eerste hapje. Al enige tijd staart Luc vanuit zijn wipstoel bijna het eten van ons bord. Zo erg, dat er bijna een schuldgevoel ontstaat wanneer ik nog een hap neem en hij wéér niets krijgt. Naja, niets... wel zijn fles natuurlijk, maar hij kijkt er niet minder triest bij.

Artikel lezen
0 Reacties tonen