Profile icon Profiel News icon Posts (65)
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

HOTSPOT: Buiten in de Kuil

Midden in de natuur staat een nieuw paviljoen; Buiten in de Kuil van Drakensteyn. Een hotspot en aanrader die ik graag met jullie deel.

Nederland bezit prachtige stukken natuur. Zo ook in de omgeving van waar wij wonen, 't Gooi en omstreken. Niet lang geleden heeft zich in deze omgeving, Lage Vuursche, een nieuw paviljoen laten vestigen. Niet een strandpaviljoen maar een bospaviljoen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Nieuws

Vaarwel, hier scheiden onze melkwegen

Samen waren wij een team. Goed voor 3,5 maand, met een uitloop naar 5 maanden en 3 weken. Nu is het moment daar, onze wegen scheiden zich.

Vanaf zondag 31 januari 2016, 23.02 uur, was ik een uiterst trotse en gezegende vrouw die net moeder was geworden van een prachtige dochter die wij de naam Donna gaven. Eveneens vanaf dat moment mocht ik borstvoeding geven, iets waarvan ik tijdens mijn zwangerschap al had besloten dit op z'n minst te willen proberen. Het geluk stond aan mijn zij, de melkproductie kwam heel goed op gang en direct waren Donna en mijn borsten fijne vrienden. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

De rollen omgedraaid, eten wat Donna eet

Eten wat de pot schaft maar dan omgedraaid. Deze week eten we wat Donna eet, vers en puur.

De wereld staat bol van gezondheidsfreaks, voltijd sportende mensen en (broodje aap) verhalen over wat wel en niet gezond is om te eten en drinken. Op social media worden we lamgeslagen met foto's van gezond eten en gezond leven, toch zondigen we allemaal. Een patatje hier, een dropje daar, een wijntje met het warme weer, een warme chocolademelk met slagroom op een winterse dag. Niet heel gezond maar toegegeven wel lekker. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Ibiza is niet alleen een party eiland

Ibiza staat bekend als dé place to be om tot in de vroege uurtjes te feesten. Maar dat niet alleen...

Onze tweede bestemming met Donna is Ibiza. Afgelopen zaterdag was alles gereed voor vertrek, wel te verstaan met een zus van Donna. Nog een zus en broer vliegen een paar dagen later in. Hoe gezellig! 
Al weken hebben we ontzettend veel zin in deze vakantie, niet om de minste reden dat dit de eerste vakantie wordt met alle kinderen. Bijzonder en mooi. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

De ontdekkingstocht van groente en fruit

De tijd van alleen maar melk is voorbij. Er mag geproefd en gehapt worden.

Al een paar dagen had ik het vermoeden dat Donna wel in 'the mood' begon te raken voor meer dan alleen een fles melk. Aten wij aan tafel, keek zij geïnteresseerd. At ik aan bakje fruit, propte zij haar vingertjes er in. Keek ik naar haar, hapte zij als een klein vogeltje dat gevoed wil worden. 
Het was duidelijk en de tijd bijna rijp. Inmiddels was ik goed ingelezen over wat in de eerste proef- en ontdekkingsfase wel en niet gegeven mag worden, stond de blender en staafmixer klaar en was een setje babylepeltjes aangeschaft. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Een brief aan lieve Lindsy

Er zijn van die momenten dat je denkt 'die persoon verdient nu de aandacht en extra warmte'. Dit is zo'n moment.

Vele blogs heb ik deze week weer mogen lezen. Mooie, ontroerende, lachwekkende, tranen trekkende, verbazingwekkende, zorgwekkende, hilarische, emotionele en trotse blogs. Twee blogs trokken daarbij in het bijzonder mijn aandacht. Beide blogs afkomstig van dezelfde persoon: Lindsy83. 

Artikel lezen
9 Reacties tonen