Profiel Posts (8)
Blog image

Dragen in de winter.

"Blijf in de winter niet binnen zitten. Niets zo gezond als frisse buitenlucht. Ga er lekker op uit met je kind in een draagdoek of drager!"

Het is winter, dit is echter geen rede om te stoppen met het dragen van je kindje in de frisse buitenlucht. Juist in deze koudere dagen kun jij je kindje heerlijk verwarmen met je eigen lichaams-warmte. Wil je je kindje lekker onder je jas dragen op buik of rug, dan is een draagjas een uitkomst.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Dragen op vakantie

Op vakantie je kindje dragen.

De vakantie tijd breekt weer aan, de tijd van bepakt en bezakt op reis gaan.

Voor de één is dat in Nederland, voor de ander een reis met het vliegtuig, maar waar iedereen tegen aan loopt, is de hoeveelheid spullen die er mee moeten. Ouders met jonge kinderen kunnen daar echt over mee praten.

Campingspullen, koffers vol kleding, spullen om mee te spelen en dan nog die grote kinderwagen, maar waarom maak je het je zelf niet een stuk makkelijker en neem je alleen je drager mee om je kindje te vervoeren?

Dit kan een ergonomisch voorgevormde drager zijn of een draagdoek.

Klein op te bergen in de auto of een tas, maar op het vliegveld of op bestemming aan gekomen, snel bij de hand en je kindje lekker dragen, dit geeft voor je kindje een veilig gevoel op die onbekende bestemming.

En ga je naar de bergen, dan duw je je een breuk aan het voortbewegen van die kinderwagen, draag je kindje op je buik en rug en je klimt makkelijker omhoog (en natuurlijk omlaag).

Dus maak het je zelf niet moeilijk en draag je kind ook op vakantie.

Kijk voor de verschillende dragers op www.indedoek.nl en laat je voorlichten over de mogelijkheden.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

draagdoek of ergonomisch voorgevormde drager?

Met grote regelmaat krijg ik de vraag of het knopen met een draagdoek niet uiterst ingwikkeld en lastig is. Ingewikkeld is het wel en dan in de letterlijke zin van het woord, dus je kindje zit  lekker in-ge -wikkeld, ingewikkeld in de zin van moeilijk en lastig is het zeker niet, mits je weet wat je doet.

Artikel lezen
0 Reacties tonen