Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Zwanger

Kom maar kleintje, het mag nu wel!

Morgen ben ik 39 weken zwanger! Van mij mag onze 2e nu wel komen. Had ik zondag nog zoiets van, over 2 weken is ook goed.

Morgen ben ik 39 weken zwanger! Van mij mag onze 2e nu wel komen. Had ik zondag nog zoiets van, over 2 weken is ook goed. Nu denk ik kom eruit, zo snel mogelijk! Bij de oudste begon de bevalling met gebroken vliezen dus dan weet je ook echt zeker dat het niet lang meer duurt. Maar nu is het afwachten, de ene roept het duurt nog wel even, terwijl de ander zegt, volgende week is het er wel. En ik, ik kan alleen maar hopen dat de oefenweeen omslaan in echte weeën... Of tot de vliezen breken. En dat terwijl de verveling toeslaat, alles is schoon of in elk geval schoon genoeg, tassen staan klaar, oppas is geregeld, alleen ons hummeltje is er nog niet. Ik ben zo benieuwd wat het word!!! :)

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

En dan wil ze er uit, of toch niet? (Vervolg)

In mijn vorige blog beschreef ik mijn bevalling, tot dochterlief op mijn borst werd gelegd.

Nadat de navelstreng door geknipt was door manlief volgde de placenta al gauw. Gelukkig en moe was ik met mijn kleine meisje aan het bijkomen, terwijl ik gehecht werd, toen opeens alle alarmbellen afgingen. Voor ik het wist was dochterlief bij papa gelegd, ik aan het zuurstof en mijn bed achterover gekiept. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen