7 jaar geleden

Bedankt voor de blog. Interessant artikel. Mijn kindje is nog maar 2 jaar en ik ben dan oook aan het kijken wat de ideale leeftijd is om haar op zwemles te doen. Dat het een echte waterrat is is al wel duidelijk. We hebben thuis zo'n <a href="http://zwembadenwebshop.nl">babyzwembad</a> opgezet en het liefst zit ze daar de hele dag in. Zo schattig!

7 jaar geleden

Wat Kim de jong hieronder zet ben ik het wel mee eens. een verkeerde slag is lastig af te leren. maar om te beginnen lekker met haar zwemmen en watervrij maken, dan komt dat hoofd onder water vanzelf als ze vrijer is in het water. vooral niet forceren want dat maakt dat ze er minder zin in hebben.

7 jaar geleden

dat met je jongste lijkt me inderdaad wel gevaarlijk, maar met goed in de gaten houden kom je een heel eind! en echt fantastisch dat je zoon al mag afzwemmen voor zijn A diploma!! overigens is (een goede) borstcrawl voor meer kinderen lastig. je kan een heel scala aan zwemvaardigheden halen tegenwoordig. er zijn 7 verschillende met ieder 3 diploma's. dus als hij wil kan hij voorlopig nog wel vooruit! veel plezier met je jongens in het zwembad!

7 jaar geleden

Ik zelf heb alleen maar mijn A Diploma behaald. Ik was wel altijd gek op zwemmen als kind en voelde me altijd goed in het water. Vooral met een salto van de duikplank (of gewoon duiken) en allemaal dat soort dingen deed ik graag. Maar nu ik met mijn 4 jarige zoontje zo nu en dan zwem merk ik pas hoe verleerd ik vanalles ben. En ook veel dingen echt niet meer zou durven. Mijn zoontje wil ik denk ik met vijf jaar naar zwemles sturen.