9 jaar geleden

Bij mijn eerste weet ik het niet. Maar Lex was met 36 week en 4 dagen precies 2500 gram. De baby zit nu ook lijntje onder het gemiddelde. Dus heb niet de symptomen van zwangerschapsdiabetes. Daarom was het ook een schok.

9 jaar geleden

Ik heb het ook gehad bij mijn tweede zwangerschap. Eerste waarschijnlijk ook, maar nooit getest (zoon was 4 kilo met 36 weken). Ik heb me heel streng aan het koolhydraatarm eten gehouden vanaf week 24 en dus geen insuline. Een mooie bijkomstigheid was dat ik uiteindelijk maar 3 kilo in mijn hele zwangerschap ben aangekomen en nu 12 weken na de bevalling/keizersnee zelf 3 kledingmaten kleiner heb!! Dus al het geprik was voor een goed doel en met een fijn resultaat! En mijn dochter deed het direct super goed vanaf de geboorte!! Wel weer groot (3700 gram bij 37 weken). En gelukkig nu geen suikerziekte meer!!

9 jaar geleden

Ik heb het bij al mn 3 zwangerschappen gehad., met insulinespuiten kwam er achter na de 20e week bij alle 3 ongeveer. succes ermee!! voor je het weet ben je dit weer vergeten!!

9 jaar geleden

Ah bah! ik hou ook echt niet van naalden. fijn dat alles soms zo goed geregeld wordt maar niet heus. Kan je er weer zelf achteraan... Succes de laatste weekjes en fingers crossed dat je thuis kan bevallen