5 jaar geleden

Ik weet niet of deze topic nog actief is, maar niet mijn man, maar ik zit in tweestrijd. Na 5 ICSI pogingen, 2 miskramen, 10 mislukte terugplaatsingen en veel tranen, werd ons aangeraden naar donorzaad te kijken. Mijn partner staat hier volledig open voor, maar ik vind het zo moeilijk. Ik ben er bang voor dat ik er altijd een moeilijk gevoel bij heb, ik moet het idee loslaten van geen kindje krijgen van mijn grote liefde en ik kan qua leeftijd geen jaren meer wachten. Dank voor je mooie open blog, het geeft mij inzicht en ik probeer me wat meer open te stellen.

7 jaar geleden

Dag Annemarie. Ik ben een journaliste van het Vlaamse weekblad Flair en schrijf voornamelijk voor de real-life rubriek van het magazine. Kan ik jou op één andere manier contacteren via mail? Ik heb een vraagje voor jou ;-) Je mag me altijd een mailtje sturen via marijke.clabots@flair.be Alvast bedankt! Groetjes, Marijke

9 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd! Daar ik alleenstaand ben en een enorme kinderwens had, ben ik ook gekozen voor donorzaad. Inmiddels ben ik al ruim 5 weken de trotse mama van een zoon. Ik ben erg open over de wijze waarop ik zwanger ben geworden en heb alleen maar positieve reacties ontvangen. In mijn omgeving zijn er wel die nu geen kinderen meer kunnen krijgen en spijt hebben dit niet ook zelf hebben gedaan.

9 jaar geleden

Wij zijn ook zwanger geworden via KID, ook omdat mijn man onvruchtbaar is, wij gaan er ook zeker open over zijn naar ons zoontje toe.