8 jaar geleden

We zijn nu maandag en er is nog geen menstruatie te bekennen. Gisteren nog wel een test gedaan maar was nog negatief.. Misschien te veel gedronken of te weinig hcg zelfde als de vorige keer of ben gewoon niet zwanger? Krijg wel meer symptomen duizelig af en toe maagzuur .... hmm raar ????

8 jaar geleden

Hi, Volgens mij is het zo dat je genoeg hormoon in je urine moet hebben die dat dus kan waarnemen op een een zwangerschapstest. Ik zou zeggen: Nog een paar daagjes wachten en dan nog een keer proberen.. :) En dan moet de test niet uitmaken toch of je de allerduurste hebt of eentje van de Action. Bij mij zat er er ook echt verschil in een paar dagen.. Succes!

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik zat idd al te denken als het er vrijdag nog niet is dan maar weer testen. Ik heb ook dezelfde symptomen als jouw, moe hoofdpijn af en toe een vlaag van misselijk zijn... Ben benieuwd ???? Succes met jouw test

8 jaar geleden

Dit is zo moeilijk! Ik heb hetzelfde nu, alleen heb ik dootdat ik borstvoeding geef al heel lang geen menstruatie gehad... Mijn vorige test vrijdag was negatief, maar ik ga vandaag of morgen nog een keer testen. Ik zelf heb namelijk lsat van vermoeidheid in de avond, hoofdpijn, misselijk en nog wat klien andere dingen. Het is moeilijk, maar in jouw geval zou ik je ongesteldheid even afwachten. Als jebijvoorbeeld vrijdag nog niet ongesteld bent kun je nog een keer testen en als het weer nagatief is, kan het nog steeds wel zijn dat je zwanger bent. Volgens mij als je negatief blijft testen, maar je ongesteldheid ook langer dan een week uitblijft, kan je vragen of de huisarts bloed wil laten afnemen om te onderzoeken... Succes!