1 jaar geleden

Wat een enorm rotte manier om bejegend te worden tijdens zo een stressvolle en spannende tijd. Zelf heb ik het fertaliteitstraject in Zuid-Afrika doorlopen. Daar adviseerden ze geen thuis-test & deden ze gelijk HcG bloed test 2 dagen na gebruikelijke ongesteldheidsdag die na 3 dagen werd herhaald zodat ze een beter beeld hadden. En minder stress rond mogelijk false positive. Felicitatie kon er zeker vanaf. Hopelijk blijft alles voorspoedig gaan en succes met de misselijkheid! Gefeliciteerd met je zwangerschap!!!

1 jaar geleden

Bij ons feliciteren ze ook niet omdat ze eerst de eerste echo willen afwachten en zien dat het hartje klopt. Heel merkwaardig om mee te maken want je werkt toe naar een positieve test. Zo’n traject maakt zo onzeker.. Maar wij weten wel beter: gefeliciteerd met de (lang geleden) positieve test!

Jeetje, weinig inlevingsvermogen inderdaad. Maar wat ontzettend fijn dat de streepjes gewoon helemaal gelijk hadden!! Ik volg je ook op Insta ❤️ Hou ons op de hoogte van hoe het gaat! En, nog een kleine tip: als je een foto bovenaan je blogs plaatst van jouzelf, worden je blogs beter gelezen (weten we uit ervaring). Liefs, Laura

1 jaar geleden

Dankjewel voor de tip, ik heb de afbeelding aangepast! 🤗

1 jaar geleden

Gefeliciteerd lieverd, snap je wel. Vertrouw op je intuïtie. Hier 2 kindjes uit icsi. Inmiddels 3 en bijna 6