5 jaar geleden

Heb je in het dagelijks leven zonder zws ook trombose medicatie? Ik had zwangerschaps trombose en werd daardoor ingeleid zodat ik 24 uur geen bloedverdunners had, en natuurlijk kon bevallen en als een ruggenprik nodig zou zijn ik deze gewoon kon krijgen. Al met al is het niet nodig geweest.en na de bevalling weer meteen begonnen met spuiten. Succes iig voor als het straks zover is.

5 jaar geleden

hoi! in 2015 keizersnede gehad onder algehele narcose. ruggenprik was niet mogelijk vanwege kromming in de rug. heb het als rustig en ontspannen ervaren. ze bereiden ons goed voor en mijn man zat vlak achter de deur in de “sluis” hij heeft onze zoon geboren horen worden en mocht al vlak daarna naar binnen. daarna is hij met onze zoon meegegaan naar de uitslaapkamer waar ik 20 min later ook gebracht werd. al vrij snel werd ik wakker. kan me nog herinneren dat alles heel warm voelde en mijn buik brande. ik moest even bijkomen maar zag mijn man al snel staan met een wolk van een baby in de handen ;-) dan komt er even zo’n oja moment. hij ging hem bij mij leggen en ik ging kijken of het een jongen of meisje was. een jongen! toen pijnstilling werd toegediend werd ik wel suffer en kan ik me minder herinneren. die avond ben ik ook direct gestopt met morfine. wel heeft verpleegkundige van begin tot eind foto’s gemaakt die ik nu nog vaak bekijk. het was goed zo en het kon ook niet anders dus het gaat dan zoals het gaat. heb er geen last van gehad qua dingen missen ect... veel succes en sterkte. spannend is het toch;-)

5 jaar geleden

Mijn dochter is geboren met een keizersnee onder algehele narcose (ook doordat ik bloedverdunners gebruikte ivm trombose en omdat dochter plotseling gehaald moest worden en ik net de spuit gezet had) en wat moest ik huilen toen ik dat hoorde. Maar uiteindelijk is het wel meegevallen. Mijn man was er bij en er zijn foto's gemaakt om voor mij het gat op te vullen. Toen ik bij kwam hoorde ik ook meteen dat het goed ging met ons meisje en dat ze het ging redden.. Als ik een gewone keizersnee had gehad hadden ze haar meegenomen en had ik dat niet geweten. Mij is wel verteld dat ik bij een geplande keizersnee voor 1 dag de bloedverdunners had mogen laten liggen zodat ik het wel mee had kunnen maken. Is dat bij jou geen optie?

5 jaar geleden

Hoi Maris, ik ben voor 8 weken geleden bevallen van een dochter met keizersnee onder algehele narcose. Dit om dat ik een trombose been heb van de enkel tot aan de lies. Ze hebben dit uiteindelijk in het UMC in Groningen gedaan. Ik was daar in goede handen.