6 jaar geleden

Zeker, zonder twijfel zou ik het ook zo weer doen. Ik snap je angst volledig.. nu weet je gelukkig beetje van hoe en wat.

6 jaar geleden

Ik kreeg de innohep injecties. Waarschijnlijk omdat ik daar al bekend mee was omdat ik die eerder heb moeten prikken na de longembolieen. Ik vond het heel bizar om steeds van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Geeft je ook een soort van angst als niemand weet wat ze met je aan moeten. Tja de injecties lieten soms Mega blauwe plekken achter en soms had ik er een aantal die je niet voelde. Het was het waard en ik zal het indien nodig ook zo nog een keer doen. ?

6 jaar geleden

Ook ik moest bloedverdunners spuiten vanwege een trombose in het verleden. Maar mag ik vragen waarom jij fraxiperine kreeg ? Ik kreeg fragmin (ook bloedverdunners), ook die waren niet prettig maar in mijn herinnering met de vroegere fraxiperine spuiten tijdens de trombose, was fragmin toch enigzins prettiger naar mijn beleving. Ook waren er zeer vervelende bij, maar soms ook goede die ik niet voelde. Waar ik ook over versteld staat is dat de gynaecoloog niet wist wat die ermee moest. Ik kreeg daarin ook de begeleiding en hun wisten precies hoe en wat ze moesten reageren, al zou dat gebeuren. Maar het is het zeker weten allemaal waard !