Hier gaat alles goed! We moeten nog wachten op de 32 weken echo hoe het er dan uit ziet en dan zal ik deel 2 plaatsen! 😘

3 jaar geleden

Wat een spannende tijd! Hoe is het nu met jullie? Weten jullie al wat meer? Sterkte!

3 jaar geleden

Wat mooi geschreven, maar wat een nare spannende situatie. Sterkte en hopelijk worden jullie gerustgesteld dat toch alles in orde is. Een goede zwangerschap nog verder gewenst!

3 jaar geleden

Dit jaar ben ik bevallen van mijn tweeling. Tijdens de 20 weken echo zijn bij beide baby's ook echodentische darmpjes geconstateerd en allebei een wat kleiner hoofd dan normaal... ik was ook helemaal van slag na deze echo. Daarna ook de zelfde dingen als jou gehoord en heb dan ook bloed moeten prikken, man ook en heb ook 2x vruchtwaterpunctie gedaan omdat niet alles de eerste keer in één keer lukte doordat er 2 vruchtzakken moesten worden geprikt. Maar waar het op neer komt. Alle stres en onderzoeken zijn godzijdank voor niks geweest want nu uiteindelijk 2 (zover ik weet) gezonde meisjes. ❤ Ik hoop voor jou op de zelfde uitkomst🤲🤲 veel sterkte de komende tijd met de onderzoeken en de keuzes die je maakt(wel of geen vruchtwaterpunctie) etc.