8 jaar geleden

nee hoor ik heb geen voorkeur ;) ik kan immers niet in je speelgoedkist kijken :D. Zelf heb ik een paar keer een leuk blog over speelgoed geschreven maar ook over buitenspelen zelf. Met houtenspeelgoed bereik je denk ik meer mama's tenzij je met buitenspeelgoed ook op het balkon kunt spelen.

8 jaar geleden

Haha goed punt! We hadden een amerikaans filmpje gezien ervan en waren super enthousiast, maar ik denk dat Amerikaans filmpje eigenlijk al een trigger had moeten zijn ;) ik dub over houten speelgoed wat ik veel heb vd kids of buiten speelgoed? Voorkeur? :D

8 jaar geleden

uhh € 80,00 voor een speelgoedhond? Ik zou er niet eens over na te hoeven denken om eerlijk te zijn ;). Maar dat is het zuinige in mij. Jammer dat het zo teleurstellend is voor jullie. Wij hebben wel een aantal stukken speelgoed op baterijen maar het meeste is gekregen. Ik ben benieuwd naar de review van je volgende speelgoed dat je wilt delen met ons.

8 jaar geleden

Heeel herkenbaar helaas! Wat je zegt hoor.. Jammer dat ik t je niet eerder had gevraagd ;) nu kunnen jullie in ieder geval genieten van de Pup!